Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

λαικο προσκυνημα



Παύλος Γιαννακόπουλος: Σήμερα η κηδεία. Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο εμβληματικός ηγέτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού, κηδεύεται σήμερα (13.06.2018). Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, σε ηλικία 89 ετών.

 

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, Προκόπιου

Σε λαϊκό προσκύνημα έχει τεθεί η σορός του μακαριστού μητροπολίτη Φιλίππων,Νεαπόλεως και Θάσου Προκοπίου, ο οποίος έφυγε ξαφνικά το Σάββατο από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, μετά από 43 συνεχόμενα χρόνια στη διαποίμανση της αποστολικής και ιστορικής μητρόπολης των Φιλίππων, της Νεαπόλεως και της Θάσου.



Σε λαϊκό προσκύνημα το σκήνωμα του μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου που πνίγηκε

Σε λαϊκό προσκύνημα έχει τεθεί από το απόγευμα το σκήνωμα του μακαριστού μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου Προκοπίου, ο οποίος έφυγε ξαφνικά χθες από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.



Με αποδοκιμασίες η άφιξη Τσίπρα στην Μητρόπολη Αθηνών

Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα οι οπαδοί της Ν.Δ. στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών όπου πραγματοποιήθηκε το λαϊκό προσκύνημα της σορού του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη  και η  εξόδιος ακολουθία.



Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Λουκιανού Κηλαηδόνη

Με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η Άννα Βαγενά έκανε γνωστό ότι η σορός του Λουκιανού Κηλαηδόνη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο θέατρο «Μεταξουργείο», το οποίο βρίσκεται στην οδό Ακαδήμου 14 στο Μεταξουργείο.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Άννας Βαγενά: