Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

λαϊκη



Αγία Παρασκευή: Άγριος καβγάς μεταξύ παραγωγών σε λαϊκή

Απίστευτο περιστατικό, που παραπέμπει σε συνθήκες ζούγκλας, διαδραματίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε λαϊκή αγορά στην Αγία Παρασκευή, όταν άγριος καβγάς μεταξύ πωλητών κατέληξε στον ακρωτηριασμό αυτιού τους ενός παραγωγού.

Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε στις 13:00, στη λαϊκή αγορά επί της οδού Δημοσθένους.



Η Αρχαία Ιατρική στη λαϊκή μας παράδοση.

Το κύρος και η αυθεντία του Ιπποκράτη (460-377 π. Χ. ) κυριάρχησαν επί αιώνες στην ιατρική σκέψη και πράξη μέσο της παράδοσης και των βιβλίων που έγραψε ο ίδιος ή οι γιατροί της σχολής του. Ο σχολιασμός των έργων αυτών από τον Γαληνό το 2ο μ.Χ.



Ξεχάστε τη λαϊκή αγορά όπως τη ξέρατε - Οι αλλαγές που έρχονται

Το καρότσι της λαϊκής δεν θα γεμίζει μόνον με φρούτα και λαχανικά αλλά και με γαλακτοκομικά προϊόντα, τυριά, τσίπουρο μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, παραδοσιακά ζυμαρικά, βότανα και μπαχαρικά μέχρι και αλλαντικά.



Κώστας Φραγκολιάς: «Πουλάω ψάρια στην λαϊκή»

Ο παρουσιαστής και μοντέλο αποκαλύπτει ότι με αυτό τον τρόπο βοηθάει τη μητέρα του ενώ όπως τόνισε, είναι ένας είδος ψυχοθεραπείας για εκείνον.

 



Πεδίο μάχης η λαϊκή στα Τρίκαλα

Πεδίο μάχης έγινε η λαϊκή των Τρικάλων όταν αθίγγανοι πωλητές άρχισαν να διαπληκτίζονται με αποτέλεσμα ο καυγάς να πάρει επικίνδυνες διαστάσεις.

Για να ηρεμήσουν τα πνεύματα χρειάστηκε η επέμβαση Αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ, με τις εμπόλεμες πλευρές να ηρεμούν, αλλά να μην σταματούν τις απειλές εκατέρωθεν.

 



Λαφαζάνης: Δορυφόρος των ΗΠΑ η κυβέρνηση, καταψήφισε στον ΟΗΕ τον πυρηνικό αφοπλισμό

Την έντονη αντίδραση του επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας και πρώην στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Λαφαζάνη προκάλεσε η επιλογή της κυβέρνησης να μην υπερψηφίσει το ψήφισμα του ΟΗΕ για την κατάργηση των πυρηνικών όπλων, αλλά να συνταχθεί με τις Ηνωμένες Πολιτείες που καταψήφισαν.