Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

la la land



Tο La La Land in concert live στο Gazi Music Hall!

Η παγκόσμια περιοδεία του LA LA LAND κάνει στάση στην Ελλάδα όπου θα δούμε, για πρώτη φορά τη “live in concert” εκδοχή μιας ταινίας!



Γκάφα για... Οσκαρ: Εδωσαν λάθος βραβείο για την καλύτερη ταινία! Ποιος ήταν τελικά ο νικητής;

Με ένα ασύλληπτο λάθος που δεν έχει ξαναγίνει σε τελετή απονομής βραβείων έκλεισε η 89η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ. 



BAFTA 2017: Στο «La La Land» το βραβείο καλύτερης ταινίας

Το «La La Land», ο τρυφερός ύμνος του Ντάμιεν Σαζέλ στο κλασικό Χόλυγουντ των μιούζικαλ, αναδείχθηκε το βράδυ της Κυριακής, στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, καλύτερη ταινία της χρονιάς στα βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, τα γνωστά σε όλους BAFTA (British Academy Film Awards), με οικοδεσπότη τον 59χρονο Βρετανό ηθοποιό, συντάκτη, κωμικό, συγγραφέα, τηλεπαρουσιαστή και



«La La Land» ψήφισε το Σωματείο Αμερικανών Παραγωγών

Μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων των φετινών βραβείων Όσκαρ  ήρθαν και τα βραβεία του Σωματείου Αμερικανών Παραγωγών (Producers Guild of America), τα οποία αρκετοί θεωρούν προάγγελο των Όσκαρ.



Έντεκα υποψηφιότητες στα Bafta για το «La La Land»

Μετά τον θρίαμβό της στις Χρυσές Σφαίρες, η ταινία του Ντάμιεν Σαζέλ, «La La Land», συγκέντρωσε έντεκα υποψηφιότητες στα βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (τα γνωστά BAFTA).

Μεταξύ άλλων, η ταινία διεκδικεί βραβείο καλύτερης ταινίας, μουσικής, σεναρίου, φωτογραφίας, ήχου, σχεδιασμού παραγωγής και σχεδιασμού κοστουμιών.



Χρυσές Σφαίρες: Ρεκόρ για το La La Land, έλαμψε και το Moonlight (Φωτό+Βίντεο)

Ο χορός των λαμπερών τελετών και βραβείων για την χολιγουντιανή βιομηχανία ξεκίνησε με τον προάγγελλο των Οσκαρ, τις Χρυσές Σφαίρες οι οποίες ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ώρες ξενοδοχείο Beverly Hilton στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια, και αποτέλεσαν το πρώτο μεγάλο γεγονός του 2017.