Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Κυβερνητικές πηγές



Κυβερνητικές πηγές: Έγνοια του Τσίπρα όταν ξυπνάει είναι να πει κάτι για τον Μητσοτάκη

Με ένα δηκτικό σχόλιο απάντησαν πριν από λίγο αρμόδιες κυβερνητικές πηγές στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Αφορμή ήταν οι επικρίσεις που διατύπωσε ο τελευταίος για την απουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη Βουλή. Συγκεκριμένα οι κυβερνητικές πηγές ανέφεραν:



Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Συμβολίζει τη νέα εποχή, λένε κυβερνητικές πηγές

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία στη Βουλή, θα είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές.



Ανώτατη κυβερνητική πηγή: Οι πραξικοπηματίες δεν είναι ευπρόσδεκτοι στην Ελλάδα

«Σεβόμαστε τις διεθνείς συνθήκες, προστατεύουμε τα δικαιώματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι καλωσορίζουμε πρόσωπα για τα οποία υπάρχουν υπόνοιες ότι συμμετείχαν σε πραξικόπημα.



Κυβερνητικές πηγές: Δεκτή η πρόταση Λαγκάρντ, μόνο αν μας βάλει στην ποσοτική χαλάρωση

Όλα τα προαπαιτούμενα θα είναι έτοιμα από την ελληνική πλευρά τις επόμενες ημέρες με στόχο να πάμε στο Eurogroup με το μόνο ζήτημα ανοιχτό να είναι το χρέος, τόνιζαν καλά πληροφορημένες πηγές μετά το πέρας της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας.

 



Πήραμε την αξιολόγηση- Τι λένε κυβερνητικές πηγές από τις Βρυξέλλες

Το θέμα των προαπαιτούμενων για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης συμφωνήθηκε σε επίπεδο Eurogroup Working Group (EWG) αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.
 
Το EuroWorking Group επικύρωσε την έκθεση των Θεσμών για τα προαπαιτούμενα, στην πρωινή συνεδρίαση.
 


Κυβερνητικές πηγές: Ο Κυρ. Μητσοτάκης απειλεί με απολύσεις σε Δημόσιο και δήμους

Επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπολύουν κυβερνητικές πηγές, σε απάντηση όσων δήλωσε ο ίδιος σήμερα, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 9,89». Ειδικότερα, τον κατηγορούν ότι έχει ατζέντα απολύσεων δημοσίων αλλά και δημοτικών υπαλλήλων.