Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

κυρος



Ο αυθεντικός άνδρας και τα 10 χαρακτηριστικά του

Η αυθεντικότητα είναι ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου και αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους.



Ποια θέση εργασίας προσδίδει κύρος και υψηλές αποδοχές σύμφωνα με τους Ρώσους;

Οι Ρώσοι σε ποσοστό μεγαλύτερο του 50% θεωρούν ότι η απασχόληση στην αμυντική βιομηχανία, προσδίδει κοινωνικό κύρος και προσφέρει υψηλές αποδοχές σε σχέση με τους άλλους τομείς της οικονομίας.

Τις διαθέσεις αυτές κατέγραψε η δημοσκόπηση που πραγματοποίησε πρόσφατα το Εθνικό Κέντρο Μελέτης της Κοινής Γνώμης (WCIOM).



Νέα Δημοκρατία: Η ελληνική Δικαιοσύνη κράτησε ψηλά το κύρος της χώρας

«Η ελληνική Δικαιοσύνη αποφάσισε για το σοβαρό θέμα της έκδοσης των 8 Τούρκων στρατιωτικών. Αποφάνθηκε με βάση το θεσμικό και νομικό πλαίσιο της πατρίδας μας, τις αρχές και τις αξίες κράτους δικαίου, κρατώντας ψηλά το κύρος της χώρας», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος, Νίκος Παναγιωτόπουλος.



Μετά τις παραιτήσεις έρχεται η έκκληση... Να προστατευθεί το κύρος του ΣτΕ

Εκκληση να προστατευθεί το κύρος του Συμβουλίου της Επικρατείας απηύθυνε ο πρώην πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστηρίου, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, προς όλους τους δικαστές του και τους φορείς της Δικαιοσύνης.

Η παρέμβαση του κ. Παναγιωτόπουλου ήρθε μετά από την παραίτηση των δύο αντιπροέδρων του ΣτΕ.



Η Αυλωνίτου είναι... εδώ: "Σώσαμε το κύρος του ΔΝΤ"!

Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις της ότι το ΔΝΤ ήταν χρεοκοπημένο και σώθηκε από το γεγονός ότι μπήκε στο ελληνικό πρόγραμα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξαναχτύπησε λέγοντας στον ΣΚΑΪ,ότι «το 2010 το ΔΝΤ είχε χάσει κάθε κύρος και εμείς το αναβαθμίσαμε».