Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Κυριάκος Μητσοτάκης



Ελληνοτουρκικός διάλογος με Τουρκικές προκλήσεις σε πολλαπλά μέτωπα: Κατεχόμενα, Σουμελά, Αγιά Σοφιά – Ο Ερντογάν ανεβάζει τους τόνους

Στον απόηχο της συνάντησης που είχαν ο έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η οποία χαρακτηρίστηκε από αρκετούς διεθνείς αναλυτές ως θετική, η Άγκυρα με προκλήσεις σε διάφορα μέτωπα δυναμιτίζει και πάλι το κλίμα.



Αρνητικός στο τεστ κορωνοϊού ο Μητσοτάκης - Η ανάρτηση στο Instagram

Αρνητικό ήταν το τεστ για κορωνοϊό που έκανε το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με ανάρτησή του στο Instagram.

"Στα καλά νέα της ημέρας" έγραψε στην ανάρτησή του σε ένα Instagram story,  επισυνάπτοντας φωτό με το αρνητικό self test.



Εκλογές 2023: Επέστρεψε τηλεφωνικά τη διερευνητική εντολή ο Μητσοτάκης

Τηλεφωνικά παρέδωσε την διερευνητική εντολή ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον σχηματισμό κυβέρνησης στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός επέστρεψε στις 17:00 τη διερευνητική εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης.



Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, 23ης Απριλίου 2023, ο  Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος υποδέχθηκε, στην έδρα της Μητροπόλης, τον  κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τ.Πρωθυπουργό της Ελλάδος και Πρόεδρο του κόμματος «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ο οποίος, επισκεπτόμενος το Ρέθυμνο, προσήλθε για να λάβει την ευχή και την ευλογία του Μητροπολίτου.



Δέηση στους Ιερούς Ναούς για τις ψυχές των βιαίως κοιμηθέντων στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών

«Ἔτι δεόμεθα ὑπέρ μακαρίας μνήμης καί αἰωνίου ἀναπαύσεως τῶν ψυχῶν τῶν κεκοιμημένων δούλων τοῦ Θεοῦ, τῶν αἰφνιδίῳ θανάτῳ τελειωθέντων ἀδελφῶν ἡμῶν κατάτήν ἐπισυμβάσαν εἰς τήν Κοιλάδα τῶν Τεμπῶν σιδηροδρομικήν τραγωδίαν καί ὑπέρ τοῦ συγχωρηθῆναι αὐτοῖς πᾶν πλημμέλημα ἑκούσιοντε καί ἀκούσιον».



Ανάρτηση Μητσοτάκη στα Τουρκικά:«Έλληνες και Τούρκοι παλεύουν δίπλα δίπλα, μαζί για να σώσουν ζωές»

«Οι εικόνες που μας γεμίζουν πόνο διαδέχονται εικόνες που μας γεμίζουν ελπίδα. Απλώς σεβόμαστε τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ομάδων διάσωσης. Έλληνες και Τούρκοι παλεύουν δίπλα δίπλα, μαζί για να σώσουν ζωές. Τους είμαστε ευγνώμονες για ό,τι έκαναν». αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter, στην τουρκική γλώσσα, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.