Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Κυριακοπούλου



Πού αφιέρωσαν τα μετάλλια Στεφανίδη – Κυριακοπούλου

Χαρούμενες και ενθουσιασμένες από την επιτυχία τους να ανεβούν στα ψηλότερα σκαλοπάτια του βάθρου ήταν μετά τον αγώνα τους στο επί κοντώ οι Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου.



Έλαμψαν στο Παρίσι, Στεφανίδη και Κυριακοπούλου

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση στην Πόλη του Φωτός, η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου πήραν τις δύο πρώτες θέσεις στο άλμα επί κοντώ του διεθνούς μίτινγκ κλειστού στίβου που διεξήχθη στο Παρίσι. 



Δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό της η Νικόλ Κυριακοπούλου

Δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμός της η Νικόλ Κυριακοπούλου.

 



Δεν θα αγωνιστεί η Κυριακοπούλου - Το ανακοίνωσε η ίδια

Η Νικόλ Κυριακοπούλου έκανε όλες τις προσπάθειες για να αγωνιστεί στο Ρίο. Με μία συγκινητική ανάρτηση ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί στον προκριματικό του επί κοντώ.



Στον τελικό του επί κοντώ Στεφανίδη και Κυριακοπούλου

Στον τελικό του Σαββάτου (9/7) προκρίθηκαν οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου. 



Στίβος: Θρίαμβος για Στεφανίδη - Κυριακοπούλου στο Diamond League της Ρώμης

Το «1 - 2» έκαναν στο Diamond League της Ρώμης η Κατερίνα Στεφανίδη, που αναδείχθηκε νικήτρια στο άλμα εις ύψος με 4.75μ και η Νικόλ Κυριακοπούλου, που υπερέβη το ίδιο ύψος και ήταν δεύτερη.

Η Στεφανίδη πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 4.50μ, 4.60μ, 4.70μ και με τη δεύτερη τα 4.75μ, ενώ στη συνέχεια είχε μία άκυρη στα 4.80μ και άλλες δύο στα 4.85μ.