12 Απριλίου 2026: Κυριακή του Πάσχα
12
Απριλίου
2026
- 14:54
Τελευταία τροποποίηση στις 12 Απριλίου, 2026 - 14:57
Ήπιος ανοιξιάτικος καιρός προβλέπεται για σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, με περισσότερη ηλιοφάνεια, ωστόσο θα υπάρχουν και κάποιες παροδικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά, δηλαδή σε Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο.
Με τις σούβλες να έχουν πάρει φωτιά από τα ξημερώματα και τη μυρωδιά του οβελία να απλώνεται από τα νησιά μέχρι τα αστικά κέντρα, η Κυριακή του Πάσχα βρίσκει την Ελλάδα σε γνώριμους, παραδοσιακούς ρυθμούς.
Στη Σύμη, το νησί που θυμίζει «πίνακα ζωγραφικής», το γιορτινό σκηνικό να στήνεται από νωρίς στην κεντρική πλατεία.
Άστατος αναμένεται να είναι σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, ο καιρός με αυξημένες νεφώσεις, τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας.