Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

κυμη



Κύμη: Βρέθηκε σώα η 21χρονη κολυμβήτρια

Ένα ναυτικό μίλι, νότια του λιμενοβραχίονα της Κύμης, εντοπίστηκε και περισυνελέγη σώα από πλωτό σκάφος του λιμενικού η 21χρονη κολυμβήτρια που αγνοείτο από τα ξημερώματα.

Όπως ανέφερε η ίδια στους λιμενικούς παρασύρθηκε από τα θαλάσσια ρεύματα. Η 21χρονη μεταφέρθηκε στο λιμάνι και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε για προληπτικούς λόγους στο Κέντρο Υγείας της Κύμης.

 

Κύμη: Αυτοκίνητο παρέσυρε 7χρονο κοριτσάκι!

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στην Κύμη όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυσε και τραυμάτισε ένα 7χρονο κοριτσάκι το οποίο νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το κοριτσάκι διέφυγε της προσοχής των μεγαλυτέρων και επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο. Το σοβαρό ατύχημα συνέβη στην Επαρχιακή Οδό Χανίων Αυλωναρίου – Λεπούρων.



FAZ: Ο Γολγοθάς Γερμανού που προσπάθησε να χτίσει σπίτι στην Κύμη

«Αν δεν χτίσεις σπίτι, δεν κατανοείς τη χώρα στην οποία ζεις», λέει ο Ράινερ Λίνταου. Ο Γερμανός το διαπίστωσε αυτό για τα καλά, όταν αποφάσισε να φτιάξει το σπίτι των ονείρων του στην Κύμη.



Κύμη: Συγκίνηση για την Κατερίνα Χαραμάρα

Χθες, ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 26χρονης αρραβωνιαστικιάς του οδηγού. Μέσα σε κλίμα θλίψης και βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε στην Πυλία Μεσσηνίας η κηδεία της άτυχης Κατερίνας Χαραμάρα η οποία σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο στην Κύμη.



Θρηνεί το Πανεπιστήμιο Πατρών για την όμορφη πολιτικό μηχανικό που σκοτώθηκε στην Κύμη - Σήμερα η κηδεία

Εκτός από την Κύμη που έγινε το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα, στο πένθος έχει βυθιστεί τόσο η Πύλος όπου μεγάλωσε η άτυχη κοπέλα που σκοτώθηκε στο τροχαίο όσο και η Πάτρα όπου σπούδαζε.

Η Κατερίνα ήταν ένα από τα τρία μέλη της παρέας των νέων που "έσβησαν" στο τροχαίο, το πρωί του Σαββάτου.