Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

κύμα



Το πλοίο "Θεολόγος" παλεύει με τα 8 μποφόρ

Δύσκολη ημέρα στη θάλασσα του Αιγαίου ήταν η Κυριακή καθώς έπνεαν θυελλώδεις άνεμοι, οι οποίοι έκαναν πολύ δύσκολα τα ταξίδια των πλοίων, όπως του «Θεολόγου» το οποίο πάλευε με τα κύματα έξω από το λιμάνι της Τήνου.



Τσουνάμι με τουλάχιστον 20 νεκρούς στην Ινδονησία

Τουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένα τσουνάμι έπληξε παραλίες γύρω από τον Πορθμό Σούντα στην Ινδονησία το βράδυ του Σαββάτου, όπως ανακοίνωσε η κυβερνητική υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών.



Καναδάς: 33 νεκροί από το κύμα καύσωνα

Το κύμα καύσωνα που πλήττει εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα τον ανατολικό Καναδά έχει προκαλέσει το θάνατο τουλάχιστον 33 ανθρώπων στο Κεμπέκ, ανέφεραν σήμερα οι τοπικές αρχές με νεότερο απολογισμό.

Δεκαοχτώ θάνατοι που σχετίζονται με το ακραίο καιρικό φαινόμενο καταμετρήθηκαν στην περιοχή του Μόντρεαλ, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου η περιφερειακή διευθύντρια δημόσιας Υγείας Μιλέν Ντρουίν.



Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας - Βροχή και σκόνη από την Αφρική

Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένται να χτυπήσει τις επόμενες ημέρες με τις  βροχές, τις καταιγίδες, αλλά τη σκόνη από την Αφρική να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού.



Αρναούτογλου: Έρχεται δριμύ ψύχος και έντονες χιονοπτώσεις από τη Ρωσία

Κύμα ψύχους που έρχεται από τη Ρωσία θα σαρώσει την Ευρώπη τέλη της εβδομάδας.

Τη χώρα μας τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα πλήξουν την Κυριακή και τη Δευτέρα, 25 και 26 Φεβρουαρίου, αντίστοιχα.



Κύμα ψύχους «σαρώνει» τη χώρα

Η θερμοκρασία έχει πάρει την... κατηφόρα και η χιονόπτωση σε συνδυασμό με τους ισχυρούς βοριάδες κάνει ακόμα πιο τσουχτερό το κρύο... - Έως και την Παρασκευή θα διατηρηθούν τα φαινόμενα