Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

κύκλωμα ναρκωτικών



Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη μέλος κυκλώματος ναρκωτικών

Μέλος κυκλώματος εμπορίας ηρωίνης συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι κατάσχεσαν ποσότητες ηρωίνης και άγνωστης ουσίας για τη νόθευσή της.



Συνελήφθησαν δύο μέλη κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη

Στην αυτόφωρη σύλληψη δύο μελών οργανωμένου διεθνούς κυκλώματος εισαγωγής, κατοχής, μεταφοράς, αποθήκευσης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών εντός της Θεσσαλονίκης, καθώς και στην κατάσχεση περισσότερων από 20 κιλών κάνναβης και ποσότητας κοκαΐνης προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της πόλης, έπειτα από μεθοδική έρευνα και οργανωμένη επιχείρηση.



Κύκλωμα ναρκωτικών: Στην φυλακή αστυνομικός και άλλοι τέσσερις!

Στη φυλακή οδηγούνται οι πέντε εκ των επτά κατηγορουμένων οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε κύκλωμα ναρκωτικών το οποίο εξαρθρώθηκε πριν από λίγες ημέρες από την ΕΛΑΣ.
Οι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα ναρκωτικών απολογούνταν από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, 18.10.2018, μέχρι αργά το βράδυ ενώπιον ανακρίτριας διαφθοράς.

 

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. κύκλωμα που γέμιζε κοκαΐνη την Αττική

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας έπεσαν έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, σε Περιστέρι, Πετρούπολη, Ταύρο, Κυψέλη και Ιλιον, τέσσερα μέλη της σπείρας, εκ των οποίων τρεις Αλβανοί, 24, 33 και 36 ετών, καθώς και ένας 61χρονος Έλληνας.



Μπλεγμένος σε κύκλωμα ναρκωτικών πρώην υπουργός της αλβανικής κυβέρνησης

Σάλος προκλήθηκε στην πολιτική σκηνή της Αλβανίας μετά τη δημοσιοποίηση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων μιας σπείρας ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε στην Ιταλία.