Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 -

κυκλοιΠώς μπορείτε να «σβήσετε» τους μαύρους κύκλους και να δείχνετε νεότεροι

Οι μαύροι κύκλοι και η κουρασμένη επιδερμίδα μας κάνουν να μοιάζουμε μεγαλύτεροι από ότι είμαστε πραγματικά, αλλά υπάρχει τρόπος να απαλλαγούμε από αυτά.Απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους με φυσικούς τρόπους!

Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια μας προσδίδουν μια κουρασμένη, άτονη όψη. Δείτε, με ποιους «φυσικούς» τρόπους θα ξαναδώσετε στο δέρμα σας τη χαμένη του λάμψη.

Ύπνε καλέ μου φίλεΤα βήματα για να καλύψεις αποτελεσματικά τους μαύρους κύκλους

Οι μαύροι κύκλοι είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλές γυναίκες και το ζητούμενο παραμένει πάντα το ίδιο.

Πώς θα τους καλύψεις. Γιατί να τους ξεφορτωθείς είναι κομματάκι δύσκολο, αφού κατά ένα μεγάλο ποσοστό είναι κληρονομικό, αλλά πολλές φορές ο τρόπος ζωής σου δεν βοηθά καθόλου να γίνουν λίγο πιο ήπιοι.Πώς καταπολεμούσανε στην αρχαιότητα τους μαύρους κύκλους;

Πολύ πριν την εξέλιξη της ιατρικής, της τεχνολογίας και της κοσμετολογίας, οι γυναίκες χρησιμοποιούσαν φυσικές μεθόδους ομορφιάς και ευεξίας από υλικά που προέρχονταν από τη φύση.Τέλος οι μαύροι κύκλοι: 5 συμβουλές για να τους διώξεις εύκολα και απλά

Το μακιγιάζ δεν είναι ο μοναδικός σύμμαχος σου ενάντια τους!Κύκλοι ΝΔ: Σε καλό κλίμα η συνάντηση Μητσοτάκη-Μέρκελ

Δεν υπήρξαν πιέσεις ούτε συστάσεις να ψηφίσει η ΝΔ τυχόν μέτρα για να κλείσει η αξιολόγηση ανέφεραν κύκλοι της ΝΔ.

Ταυτόχρονα, ενόψει της αυριανής συνάντησης (12:30 ώρα Ελλάδας) του προέδρου της ΝΔ με τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ Βόλφγκανγκ Σόιμπλε οι ίδιοι κύκλοι έκαναν λόγο για συνάντηση «τεχνική, πιο δύσκολη αλλά και ενδιαφέρουσα».