Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 -

κτίριο



35 άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυρκαγιά σε πολυκατοικία στο Κουβέιτ

Τουλάχιστον 35 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που ξέσπασε σε κτίριο όπου διέμεναν εργάτες στην πόλη Μανγκάφ, στο νότιο Κουβέιτ, νωρίς σήμερα το πρωί, δήλωσαν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της αστυνομίας σε κρατικά ΜΜΕ.

Το συμβάν αναφέρθηκε στις αρχές στις 6:00 το πρωί (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας), δήλωσε ο υποστράτηγος Έιντ Ράσεντ.



Στους 24 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από την κατάρρευση κτιρίου στην πόλη Τζορτζ της Νότιας Αφρικής

Αυξήθηκε σήμερα ο απολογισμός των θυμάτων από την κατάρρευση πολυκατοικίας που συνέβη πριν από μία εβδομάδα στη Νότια Αφρική, με 24 ανθρώπους να έχουν χάσει τη ζωή τους και 28 να αγνοούνται όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές.



Κατάρρευση κτιρίου στον Πειραιά – Συγγενείς 31χρονου αστυνομικού: «Ήταν ένας πραγματικός αγωνιστής»

Βαρύ είναι το πένθος για τους συγγενείς του 31χρονου αστυνομικού που έχασε τη ζωή του το πρωί της Τρίτης στον Πειραιά όταν κατέρρευσε μέρος κτιρίου στο οποίο γινόταν εργασίες και τα οικοδομικά υλικά τον πλάκωσαν ενώ βρισκόταν μέσα σε φορτηγό.



Μεγάλη φωτιά σε ιστορικό κτίριο της Κοπεγχάγης

Μεγάλη πυρκαγιά μαίνεται από νωρίς το πρωί στο κτίριο του παλιού χρηματιστηρίου της Κοπεγχάγης, στο οποίο το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούνταν εργασίες αναστήλωσης.



Μεγάλη φωτιά σε κτίριο στην Κωνσταντινούπολη

Τουλάχιστον 7 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 9 τραυματίστηκαν από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στον τελευταίο όροφο ενός 16ώροφου κτιρίου στο Σισλί της Κωνσταντινούπολης.



Ουάσινγκτον: Kτίριο έγινε «στάχτη» μετά από έκρηξη

Ισχυρή έκρηξη αερίου έκανε «στάχτη» κτίριο στην Ουάσινγκτον.

Οι πυροσβέστες που κλήθηκαν στο σημείο δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα, αφού το κτίριο είχε ήδη ισοπεδωθεί. Από την έκρηξη δεν σημειώθηκαν τραυματιστεί καθώς πολύ γρήγορα εκκενώθηκε η περιοχή γύρω από το κτίριο όπου υπήρχε η διαρροή του αερίου.