Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

κρυπτονομίσματα



Μεσολόγγι: Βρέθηκε μηχανή δημιουργίας κρυπτονομισμάτων στο σπίτι του Μπάμπη

Ο Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα φτάσουν οι αρχές στην αλήθεια για την υπόθεση θρίλερ του Μεσολογγίου.



«Βουτιά» 7% για το Bitcoin

Προς το πρόσφατο χαμηλό του τελευταίου έτους κινείται το Bitcoin, το οποίο κατέγραψε σήμερα «βουτιά» 7% εν μέσω μαζικών ρευστοποιήσεων στα κρυπτονομίσματα.



Τα κρυπτονομίσματα στο στόχαστρο του G20

Τα κρυπτονονομίσματα και οι προοπτικές ρύθμισής τους αναμένεται να βρεθούν ψηλά στην ατζέντα της Συνόδου των 20 κορυφαίων οικονομιών του πλανήτη (G20), που θα λάβει χώρα στις 19 και 20 Μαρτίου, στο Μπουένος Άιρες. 



Σε «ελεύθερη πτώση» τα κρυπτονομίσματα

Μαζικό sell-off επικρατεί στην αγορά των κρυπτονομισμάτων, με Bitcoin, Litecoin, Ethereum, XRP κλπ να βουτάνε σχεδόν 10%. Το Bitcoin υποχώρησε και πάλι κάτω από το ψυχολογικό όριο των 10.000 δολαρίων, ενώ η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς (market cap) συρρικνώθηκε κάτω από τα 400 δισ. δολάρια. Να σημειωθεί ότι μόλις πριν δύο μήνες το cap ήταν το διπλάσιο (800 δισ.



Τέλος στην αγορά κρυπτονομισμάτων με πιστωτική βάζουν αμερικανικές και βρετανικές τράπεζες

Τράπεζες στη Βρετανία και τις ΗΠΑ απαγόρευσαν τη χρήση πιστωτικών καρτών για την αγορά Bitcoin και άλλων «κρυπτονομισμάτων», φοβούμενες ότι μια βουτιά της αξίας τους θα έχει ως αποτέλεσμα οι πελάτες τους να μην μπορούν να αποπληρώσουν τα χρέη τους.



Πούτιν: Φοροδιαφυγή, ξέπλυμα κεφαλαίων και τρομοκρατία πίσω από τα κρυπτονομίσματα

Ο ρώσος πρόεδρος σε σύσκεψη που είχε ως θέμα τη χρήση ψηφιακών τεχνολογιών στον τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό τομέα και τη χρήση καινοτόμων μέσων, αφού εξήρε τις διευκολύνσεις που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες στην οργάνωση και τη ζωή των πολιτών στην καθημερινότητα τους, αναφέρθηκε και στους κινδύνους που δημιουργεί η χρήση των εικονικών νομισμάτων (κρυπτονομισμάτων).