Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

κρυφη



Δημόσιο: Το πολυνομοσχέδιο κρύβει μειώσεις μισθών

Διάταξη που ανοίγει την πόρτα και για μειώσεις μισθών στο Δημόσιο, μέσω οριστικής κατάργησης των επιπλέον ποσών που εξακολουθούν να εισπράττουν ως προσωπική διαφορά μεταξύ παλαιών και νέων αποδοχών, τόσο οι εν ενεργεία υπάλληλοι όσο και στρατιωτικοί, δικαστές, καθηγητές, γιατροί του ΕΣΥ και στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας που ανήκουν στα ειδικά μισθολόγια, περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδι



Μια φυσική πισίνα στο Αιγαίο: Η "κρυφή" παραλία όπου η θάλασσα περνάει κάτω από βράχο! (photos)

Ένας βράχος που αγκαλιάζει μια μικρή παραλία με λευκό βότσαλο και τη θάλασσα, δημιουργώντας μια μικρή φυσική «πισίνα», εντυπωσιάζει όποιον επισκέπτεται τα Κουφονήσια.



«Κρυφή» εισφορά σε 1.276.000 συνταξιούχους

«Κρυφή» εισφορά 0,20 ευρώ τον μήνα δίνουν από τη σύνταξή τους -χωρίς να το γνωρίζουν ή να το έχουν ζητήσει- 1.276.000 συνταξιούχοι χρηματοδοτώντας τρεις συνταξιουχικές οργανώσεις.



Τι λέει η τελευταία κρυφή δημοσκόπηση που έχει στα χέρια του ο ΣΥΡΙΖΑ;

Στην τελευταία κλειστή σύσκεψη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου έγινε πολύ λόγος για το εκλογικό αποτέλεσμα, μετά και το debate των δύο αρχηγών.

Σύμφωνα με τους συριζαίους «εκλογολόγους» – όπως γράφει ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ – ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα με 3,5 μονάδες μπροστά από τη ΝΔ.



Αποκάλυψη: Η κρυφή συνάντηση Παππά με Παυλόπουλο στο προεδρικό Μέγαρο

Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπα Δημήτρης Τζαννακόπουλος επισκέφθηκαν χθες τον πρόεδρο της Δημοκρατίας με απόλυτη μυστικότητα.

Προφανώς συζήτησαν τις λεπτομέρειες σχετικά με την προετοιμασία για τις εκλογές οι οποίες αποφασίστηκαν μετά την κυβερνητική σύσκεψη για τις 20 Σεπτεμβρίου.



Είναι αυτή η κρυφή κόρη της Νταϊάνα και του Κάρολου; (Φωτό)

Απίστευτη ιστορία από το περιοδικό Globe. Κάνει λόγο για την ύπαρξη κόρης της Νταϊάνα και του Κάρολου, μέσω παρένθετης μητέρας!

Το όνομα της κρυφής αδερφής του Γουίλιαμ και του Χάρι, είναι Σάρα και πρόκειται για ένα παιδί το οποίο αποκτήθηκε από την Λαίδη Ντι και τoν πρίγκηπα Κάρολο, με εξωσωματική γονιμοποίηση.