Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Κρούσματα κορωνοϊού



Τροχαίο δυστύχημα στον Έβρο που αποκάλυψε και πέντε κρούσματα κορωνοϊού

Σοκαριστικές εξελίξεις προκάλεσε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου το τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή της Δαδιάς, που στοίχισε τη ζωή σε έναν παράτυπο μετανάστη και τον τραυματισμό άλλων επτά.

Όλοι τους μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενός και ο πολύ σοβαρός τραυματισμός άλλων δύο.



Κορωνοϊός: Επτά κρούσματα σε οίκο ευγηρίας στη Θεσσαλονίκη

Συναγερμός έχει σημάνεις σε οίκο ευγηρίας στη Θεσσαλονίκη, μετά τον εντοπισμό επτά κρουσμάτων κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για το οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο άνδρες και πέντε γυναίκες, ηλικίας από 80 έως 92 ετών.



Κορωνοϊός: Διασωληνώθηκε 27χρονη γιατρός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Οι νέοι δεν είναι άτρωτοι από τον κορωνοϊό, επαναλαμβάνουν μονότονα οι επιστήμονες. Θλιβερή επιβεβαίωση αποτελεί η είδηση για τη διασωλήνωση μιας 27χρονης ειδικευόμενης γιατρού χειρουργικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σημειώνεται ότι η 27χρονη εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα κορωνοϊού, όταν επέστρεψε από τις διακοπές της στη Χαλκιδική.



Κορωνοϊός: Ακόμη ένας θάνατος στη χώρα μας- Στους 214 οι νεκροί

Ακόμη ένας θάνατος από COVID-19 καταγράφηκε στη χώρα. Πρόκειται για μια 89χρονη γυναίκα η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και διακομίσθηκε την Κυριακή από το νοσοκομείο Καστοριάς στο νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας.



Μυτιλήνη: Θετικοί στον κορωνοϊό 17 μετανάστες

Συνολικά 17 από τους 38 πρόσφυγες και μετανάστες, που έφτασαν στη Λέσβο, σε παραλία στην περιοχή Πλωμαρίου στις 4 Αυγούστου, βρέθηκαν, μετά την εξέτασή τους από τον ΕΟΔΥ, θετικοί στον κορωνοϊό.



Κορωνοϊός: Γιατί οι εργαζόμενοι σε εργοστάσια κρέατος έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο έκθεσης

Πολλαπλές εστίες COVID-19 μεταξύ των εργαζομένων σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας κρέατος και πουλερικών έχουν εμφανιστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες πρόσφατα, ώστε το CDC να δώσει ειδικές οδηγίες για τους εργαζόμενους στον τομέα της μεταποίησης κρέατος και πουλερικών και στους εργοδότες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ασχολούνται με τ