Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

κρουαζιεροπλοια



Αγανάκτηση με τα κρουαζιερόπλοια στην Ισπανία

Η ιβηρική χερσόνησος αποτελεί τον νούμερο ένα προορισμό για κρουαζιέρες στην Ευρώπη. Ωστόσο πολλές περιοχές δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα μαζικά κύματα τουρισμού.



Πτωτική τάση στις κρατήσεις κρουαζιέρας

Πτώση περίπου 25% αναμένεται να έχουν το 2017 οι κρατήσεις στον κλάδο της κρουαζιέρας σε σχέση με φέτος, λόγω των πρόσφατων εξελίξεων στην Τουρκία, τόνισε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ) Θεόδωρος Κόντες, ο οποίος σήμερα, είχε ενημερωτική συνάντηση για τα προβλήματα του κλάδου με τους βουλευτές τη



Δύο κρουαζιερόπλοια δένουν στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο

Το κρουαζιερόπλοιο «Rhapsody of the Seas» θα δέσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης σήμερα. Ακολουθεί το «Astoria», στις 2 Οκτωβρίου, το οποίο θα διανυκτερεύσει στην πόλη.



Ρόδος:Φεύγουν τα κρουαζιερόπλοια λόγω ωραρίου!

Σε αντίθεση με τις ανάγκες της τουριστικής αγοράς και των αιτημάτων αρμόδιων φορέων της Ρόδου για να προσελκυστούν περισσότερα κρουαζιερόπλοια στο νησί, η κυβέρνηση αλλάζει άρδην πορεία.



Πάνω από 450 κρουαζιερόπλοια θα «δέσουν» φέτος στο λιμάνι της Κέρκυρας

Αυξητική τάση της προσέγγισης κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Κέρκυρας αναμένεται να αποτυπωθεί για τη φετινή τουριστική σεζόν.



Θεσσαλονίκη: «Έδεσαν» στο λιμάνι δύο κρουαζιερόπλοια

Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης κατέπλευσαν το πρωί δύο κρουαζιερόπλοια, προερχόμενα και τα δυο από το Βόλο.