Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

κρικοι



Λ.Πετρούνιας για φωτιές: «Λυπάμαι πάρα πολύ για όλο αυτό που έχει συμβεί»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε στα πάτρια εδάφη σήμερα Πέμπτη από την Ιαπωνία με το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος.

Ο Έλληνας πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων απάντησε και για τις καταστροφικές πυρκαγιές που σαρώνουν τη χώρα.



Πετρούνιας: Θα κάνω ό,τι μπορώ για να μετατρέψω τον πόνο μου σε δύναμη

Μήνυμα στους Έλληνες φιλάθλους και στον προπονητή του, τονίζοντας ότι θα κάνει ό,τι μπορεί να γίνει για να μετατρέψει τον πόνο του σε δύναμη έστειλε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου για τρίτη σερί φορά την περασμένη εβδομάδα, κατακτώντας τον παγκόσμιο τίτλο στους κρίκους, παρότι ήταν τραυματίας,



Δυσάρεστα νέα για τον Λευτέρη Πετρούνια

«Τόσα χρόνια έχω εισπράξει απίστευτη αγάπη από όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες σε όλο τον κόσμο. Γι΄ αυτό και τα άσχημα νέα, επιλέγω να τα μάθετε από εμένα».

Ο Λευτέρης Πετρούνιας τραυματίστηκε και θα μπει στο χειρουργείο, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να πάρει μέρος στο επικείμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.



Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Πετρούνιας

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ετοιμάζεται για τον τέταρτο συνεχόμενο ευρωπαϊκό τίτλο του, που θα τον μετατρέψει σε πολυνίκη των κρίκων πλάι στον θρυλικό Ιταλό Γιούρι Κέκι.

Ο τελικός των κρίκων, σήμερα το απόγευμα στις 18:15 εξαρτάται αποκλειστικά από την απόδοση του 27χρονου πρωταθλητή.



Λευτέρης Πετρούνιας: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο «άρχοντας των κρίκων»!

Με το χρυσό μετάλλιο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης του Μόντρεαλ περασμένο στο λαιμό του επέστρεψε στην Ελλάδα ο Λευτέρης Πετρούνας. "Το δύσκολο είναι να παραμείνεις στην κορυφή", τόνισε ο Έλληνας “άρχοντας των κρίκων”.

 



Πρώτος και με διαφορά ο Λευτέρης Πετρούνιας

Πανηγυρικά πέρασε στον τελικό των κρίκων ο Λευτέρης Πετρούνιας, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης του Μόντρεαλ, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία στον προκριματικό του αγωνίσματος και θα μπει με τον αέρα του φαβορί στον τελικό του Σαββάτου (07/10).