Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 -

ΚρατήραςΑνακάλυψη κρατήρα μετεωρίτη, πιό μεγάλος από την Αττική!

Την εντυπωσιακή ανακάλυψη κάτω από τους πάγους της βόρειας Γροιλανδίας, ενός τεράστιου κρατήρα διαμέτρου τουλάχιστον 31 χιλιομέτρων -με έκταση μεγαλύτερη από εκείνη του λεκανοπεδίου Αττικής ή του Παρισιού- ο οποίος προκλήθηκε από την πτώση μετεωρίτη διαμέτρου ενός χιλιομέτρου, ανακοίνωσε μια διεθνής επιστημονική ομάδα. Άλογο που έζησε πριν 40.000 χρόνια ανακαλύφθηκε σε κρατήρα της Σιβηρίας

Ένα ιδιαίτερα καλοδιατηρημένο νεαρό άλογο ηλικίας 40.000 ετών ανακαλύφθηκε από επιστήμονες σε μόνιμα παγωμένο έδαφος σε κρατήρα της Σιβηρίας. Είναι το πρώτο εύρημα τέτοιου είδους στον κόσμο.Μυστήρια που δε βρήκαν ποτέ εξήγηση: Περιστατικά που έχουν καταγραφεί αλλά μέχρι και σήμερα καλύπτονται από πέπλο μυστηρίου (Φωτό)

Μια γυναίκα που άρχισε ξαφνικά να βγάζει νύχια αντί για τρίχες στα χέρια της. Ένας κρατήρας που ποτέ δεν αποκαλύφθηκε πως δημιουργήθηκε στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ όσοι ερευνητές ασχολήθηκαν με την ύπαρξη του πέθαναν από άγνωστη αιτία  πριν ολοκληρώσουν την έρευνα τους.Καμπούλ: Ο τεράστιος κρατήρας από την βόμβα που σκότωσε 90 ανθρώπους (Βίντεο)

Ένας τεράστιος κρατήρας απέμεινε στο σημείο όπου εξερράγη χθες ένα παγιδευμένο φορτηγό στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν Καμπούλ, παρασύροντας στον θάνατο τουλάχιστον 90 ανθρώπους και τραυματίζοντας ακόμα 400. 


Αυτοκίνητο έπεσε σε αγωγό νερού (φώτο)

Έκρηξη σημειώθηκε σε αγωγό νερού στο χωριό Αγγλισίδες της Λάρνακας με αποτέλεσμα να ανοίξει ένας κρατήρας 3 μέτρων και ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο να πέσει μέσα. 

Ο αγωγός, ο οποίος έχει διάμετρο 50 ιντσών, απελευθέρωσε πάνω από 1.100 τόνους νερού. Αμέσως ειδοποιήθηκε το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων, άνδρες του οποίου πήγαν στη Κοινότητα και έκλεισαν τον αγωγό.Συγκλονιστική εικόνα: Παιδιά κάνουν μπάνιο σε κρατήρα από βόμβα

Συγκλονιστικές εικόνες, οι οποίες έρχονται σε άμεση αντίθεση με την... τουριστική καμπάνια της κυβέρνησης περί... μίας άλλης Συρίας, βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τις εμπόλεμες ζώνες στη χώρα της Ασίας.