Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 -

Κρατερός Κατσούλης



Φωτιές στην Ελλάδα – Κρατερός Κατσούλης: «Μόνο πόνος θλίψη και οργή που τελικά πεθαίνουμε έτσι»

Με αναρτήσεις και μηνύματα συμπαράστασης προς τους πυρόπληκτους, αλλά και προς τους πυροσβέστες που παλεύουν με τις φλόγες έχουν γεμίσει τα social media.

Ο γνωστός ηθοποιός Κρατερός Κατσούλης έκανε μια όλο νόημα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αφού κοινοποίησε το σήμα SOS και έγραψε:



Τι είπε ο Κρατερός Κατσούλης για το πρόβλημα με την υγεία του

Για ακόμη μία εβδομάδα ο Κρατερός Κατσούλης απουσίαζε από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Το πρωί της Παρασκευής, ο ηθοποιός βγήκε τηλεφωνικά στον «αέρα» και αποκάλυψε πως εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του.



Απουσιάζει και σήμερα από την εκπομπή ο Κρατερός Κατσούλης

Ο Κρατερός Κατσούλης απουσιάζει για άλλη μια μέρα από την εκπομπή του Star «Στη φωλιά των κου κου»!



Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί

Τελικά το πρόβλημα υγείας που εδώ και δύο εβδομάδες ταλαιπωρεί τον Κρατερό Κατσούλη είναι πιο σοβαρό από ότι νόμιζε αρχικά. Ο παρουσιαστής -που και σήμερα απουσιάζει από την εκπομπή Στη Φωλιά Των ΚουΚου που παρουσιάζει με τη σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου- αποκάλυψε τηλεφωνικά τι τρέχει με την υγεία του.



Συνάδελφός του μετέφερε τον Κρατερό Κατσούλη στο νοσοκομείο - Τι συμβαίνει με την υγεία του

Ο Κρατερός Κατσούλης σήμερα το πρωί δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». Η Κατερίνα Καραβάτου ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό πως ο σύζυγός της και συμπαρουσιαστής είναι κλινήρης και δεν μπορεί να δώσει το παρόν στην εκπομπή ενώ ελπίζει πως όλα θα πάνε καλά και αύριο θα είναι μαζί τους.



Κρατερός Κατσούλης: Έπαθε έγκαυμα κατά τη διάρκεια της εκπομπής

Ο Κρατερός Κατσούλης έπαθε έγκαυμα στο πλατό της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και εμφανίστηκε on air με την κρέμα στα χείλη του. Όπως εξήγησε στο διαφημιστικό διάλειμμα ήθελε να δοκιμάσει μία σαλάτα και το πιρούνι ήταν καυτό, καθώς ήταν στο τηγάνι.