Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 -

κρασια



Ζαέφ: 'Τα κρασιά μας δεν θα διαφημίζονται ως «μακεδονικά» "

 

Ο Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε τον Ζόραν Ζάεφ για τις διαμαρτυρίες των Ελλήνων οινοπαραγωγών.

 

Την δέσμευση του Ζόραν Ζάεφ ότι θα λυθεί το πρόβλημα με την διαφήμιση των προϊόντων της Βόρειας Μακεδονίας στο εξωτερικό έλαβε ο Αλέξης Τσίπρας.



Παρίσι: Ληστές έκαναν ριφιφί μέσα από κατακόμβες και άρπαξαν κρασιά 250.000 ευρώ

Μια από τις πιο εντυπωσιακές ληστείες πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι καθώς ληστές άρπαξαν κρασιά αξίας 250.000 ευρώ μέσα από ιδιωτικό κελάρι αφού πρώτα έκαναν ριφιφί χρησιμοποιώντας τις κατακόμβες της γαλλικής πρωτεύουσας.



Ο Άγιος Αβέρκιος και το άνοιγμα των κρασιών στη Σαντορίνη!

Σύμφωνα με την ιστορική παράδοση που συνοδεύει τη Σαντορίνη, ο εορτασμός του Αγίου Αβερκίου είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το άνοιγμα των κρασιών, αφού κατά την ημέρα αυτή οι κάναβες (αποθήκες κρασιών, συνήθως υπόσκαφες) της Σαντορίνης άνοιγαν και δοκίμαζαν τα νέα τους κρασιά!



Ο Κουρής έστειλε το δώρο που είχε υποσχεθεί στην Επιτροπή της Βουλής

Πέντε μέρες μετά την κατάθεσή στου στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την δανειοδότηση πολιτικών κομμάτων και ΜΜΕ, ο Γιώργος Κουρής πραγματοποίησε την υπόσχεση που έδωσε στα μέλη της επιτροπής: να τους στείλει δώρο κρασί της Κεφαλλονιάς.

Έτσι, έφτασε χτες στην είσοδο του Κοινοβουλίου, ένα μηχανάκι κούριερ με κιβώτιο με κρασί της Κεφαλονιάς!



Τα κρασιά «Λευκός» και «Μαύρος Κύκνος» στα Active Greece Awards

Τα φρέσκα κρασιά Λευκός Κύκνος και Μαύρος Κύκνος της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων θα αποτελέσουν μια γευστική νότα στην απονομή των διακρίσεων «ACTIVE GREECE AWARDS 2016» που πραγματοποιείται την Τετάρτη 23 Μαρτίου και ώρα 5 μμ, στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.     



Αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρων σε υπόγειο κελάρι κρασί

Μια εντελώς ξεχωριστή διαδρομή 10χλμ διοργανώθηκε σε πόλη της Μολδαβίας. Οι αθλητές κλήθηκαν να καλύψουν την απόσταση στο μεγαλύτερο και εξαιρετικά δαιδάλωδες υπόγειο κελάρι κρασιών της χώρας. 

Όπως μετέδωσε τοπικό κανάλι, οι δρομείς φορούσαν φακό στο κεφάλι προκειμένου να βρουν το δρόμο τους. Ακόμα και ο νικητής δήλωσε ότι η διαδρομή ήταν πολύ δύσκολη.