Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

κουτι



Ληστεία με μαχαίρι στη Πάτρα

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. μετά από τηλεφώνημα σύμφωνα με το οποίο άγνωστος μπήκε με σκοπό να κλέψει σε κατάστημα εστίασης της οδού Ηφαίστου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης μπήκε στο κατάστημα και άρπαξε ένα κουτί μεταλλικό με χρήματα.



Στρατιωτικό ελικόπτερο έριξε κουτί με πυρομαχικά πάνω σε σχολείο!

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο Ελ Πάσο του Τέξας όταν ένα κουτί με πυρομαχικά έπεσε από αμερικανικό στρατιωτικό ελικόπτερο σε δημοτικό σχολείο , την ώρα πετούσε πάνω από κατοικημένη περιοχή.



Η Μισέλ Ομπάμα επιτέλους αποκαλύπτει: Τι ήταν στο μπλε κουτί που κρατούσε η Μελάνια;

Ηταν η μεγάλη απορία του Τύπου και... όλου του κόσμου που παρακολουθούσε σε ζωντανή σύνδεση την τελετή παράδοσης - παραλαβής του Λευκού Οίκου από τον Μπαράκ Ομπάμα στον Ντόναλντ Τραμπ, τον Ιανουάριο του 2017: Τι ήταν αυτό το μπλε κουτί, το δώρο, που έδωσε η Μελάνια Τραμπ στην Μισέλ Ομπάμα;



Ατομικό «μαύρο κουτί» για στρατιώτες

Ο Αυστραλός υπουργός Αμυντικής Βιομηχανίας, Κρίστοφερ Πάιν, ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα τη συνεργασία μεταξύ του υπουργείου Άμυνας και δύο εταιρειών με σκοπό την ανάπτυξη ενός ατομικού «μαύρου κουτιού» για στρατιώτες- στο πρότυπο των συσκευών στα αεροπλάνα που καταγράφουν τις λειτουργίες τους (flight recorders- καταγραφείς πτήσης).



Μπήκε σε εστιατόριο και αντί να παραγγείλει έκλεψε το κουτί με τα φιλοδωρήματα (Βίντεο)

Μπήκε στο εστιατόριο, πλησίασε το ταμείο και αντί να περιμένει να παραγγείλει... πήρα τα φιλοδωρήματα και έγινε «καπνός»!

Ένας άνδρας μπήκε γνωστό εστιατόριο – μαγειρείο της Βασιλέως Ηρακλείου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και έκλεψε τα φιλοδωρήματα των εργαζομένων.



Η επιστολή Τσίπρα «κουτί της Πανδώρας»

Με την πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα προς τους Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και Ντόναλντ Τουσκ, η Αθήνα ξαναβάζει το «ευρωπαϊκό κοινωνικό κεκτημένο» στην ατζέντα της Ε.Ε. από τη Ρώμη, όπου βρίσκονται οι ηγέτες των 27 για την επετειακή Σύνοδο Κορυφής για τα 60 χρόνια από την ίδρυση της.