Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 -
Συννεφιά

22 °C

Σήμερα, 24. Οκτωβρίου 2021

κουνιάδαΕρωτεύτηκε την 13χρονη κουνιάδα του στην Κρήτη, κλέφτηκαν και έφυγαν στο εξωτερικό

Μια οικογενειακή υπόθεση από τα συνηθισμένα στην Κρήτη εκδικάζεται στις δικαστικές αίθουσες με την κατηγορία της αποπλάνησης. 

Σύμφωνα με το cretalive.gr η υπόθεση αφορά την αρπαγή ανήλικης από την Κρήτη. Ολα ξεκίνησαν όταν ο γαμπρός ερωτεύτηκε την 13χρονη αδελφή της γυναίκας του, κλέφτηκαν και διέφυγαν στο εξωτερικό. Συγκλονιστική μαρτυρία:«Μπήκα στις φωτιές και έσωσα την κουνιάδα μου, το νεογέννητο παιδί της και τον γιο μου»

Η επόμενη μέρα της φονικής καταστροφής στο Μάτι… φέρνει στο φως συγκλονιστικές ιστορίες. Ο μαιευτήρας – γυναικολόγος Ιωάννης Καλογήρου περιέγραψε πως κατάφερε να σώσει την κουνιάδα, το νεογέννητο παιδί της αλλά και τον μικρό του γιο από τη φωτιά.

«Σήμερα έκανα το ακατόρθωτο απεγκλωβισα από το ξενοδοχείο το Μάτι την κουνιάδα μου το νεογέννητό της και τον μικρό μου γιο!Κρήτη: Κάθειρξη 17 ετών σε 47χρονο Αλβανό που μαχαίρωσε την κουνιάδα του

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για 47χρονο Αλβανό από τη Σητεία, ο οποίος είχε μαχαιρώσει την πρώην κουνιάδα του με δέκα μαχαιριές.