Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

κουμπι



Το κρυφό κουμπί στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου που θα σας σώσει αν κλειδωθείτε μέσα

Γνωρίζατε πως υπάρχει ένας διακόπτης στο αυτοκίνητο το οποίο μπορεί να μας σώσει τη ζωή αν κλειδωθούμε μέσα σε αυτό; 



Χωρίς κουμπί και με σκισμένη τσέπη ο Κάρολος

Μπορεί τα βλέματα να τράβηξαν τα μανικετόκουμπα με την ελληνική σημαία, ο freddo και ο χορός στην Κρήτη, υπήρχε όμως μια λεπτομέρεια που μας ξέφυγε.

Τη μέρα που ο πρίγκιπας Κάρολος βρέθηκε στην Αρχιεπισκοπή για να συναντήσει τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, φορούσε μπλε σκούρο κοστούμι.



Τραμπ προς Κιμ: Το δικό μου πυρηνικό κουμπί είναι μεγαλύτερο!

Με ένα ειρωνικό σχόλιο στο Twitter απάντησε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν σχετικά με τη δήλωση του τελευταίου ότι «το πυρηνικό κουμπί είναι συνέχεια πάνω στο γραφείο του».



Κιμ προς ΗΠΑ: To κουμπί για τα πυρηνικά βρίσκεται πάντα στο γραφείο μου

Νέες απειλές κατά των ΗΠΑ εκτόξευσε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, που διεμήνυσε ότι η χώρα του έχει τη δυνατότητα να πλήξει την αμερικανική επικράτεια με τα πυρηνικά της όπλα, ενώ το «κουμπί» για την εκτόξευση των πυρηνικών όπλων είναι «πάνω στο γραφείο του». 



Kατασχέσεις για οφειλές από 500 ευρώ με το πάτημα ενός κουμπιού

Ενα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα επιστρατεύει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων προκειμένου να εντοπίσει όσους οφείλουν στο Δημόσιο ποσά από 500 ευρώ και πάνω.

Με αυτό τον τρόπο ο μηχανισμός ελέγχου θα έχει πλήρη εικόνα για τα περιουσιακά στοιχεία των οφειλετών και στη συνέχεια θα προβαίνει σε κατασχέσεις με πολύ συγκεκριμένες και στοχευμένες κινήσεις.



Αυτόματο SOS μπαίνει στα αυτοκίνητα

Στην τελική ευθεία μπαίνει το eCall, ένα ηλεκτρονικό σύστημα με το οποίο θα είναι πλέον υποχρεωτικά εφοδιασμένα όλα τα καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων που θα κυκλοφορούν τόσο στην Ελλάδα όσο και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.