Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Κωστής Χατζηδάκης



Χατζηδάκης: Στη δημοσιότητα παραβάσεις και πρόστιμα από την Επιθεώρηση Εργασίας

Από την επόμενη εβδομάδα ξεκινά η δημοσιοποίηση των αριθμών των ελέγχων στην ιστοσελίδα της Επιθεώρησης Εργασίας. Έλεγχοι, παραβάσεις και πρόστιμα θα δημοσιοποιούνται πλέον κάθε μήνα, για κάθε μήνα του έτους, αλλά και συγκεντρωτικά από την αρχή της χρονιάς.



Υπουργείο Περιβάλλοντος: Ορίστηκαν νέοι επικεφαλής στους εποπτευόμενους φορείς

Νέοι επικεφαλής σε εποπτευόμενους φορείς του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ορίσθηκαν με αποφάσεις του υπουργού Κωστή Χατζηδάκη

Οι νέοι επικεφαλής είναι οι εξής:

Διαχειριστής ΑΠΕ και Εγγυήσεων Προέλευσης - ΔΑΠΕΕΠ



Χατζηδάκης: 60.000 πλούσιοι οφείλουν στην ΔΕΗ 800 εκατ. ευρώ

Τα 800 εκατ. από τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη ΔΕΗ τα οφείλουν 60.000 άνθρωποι που δεν είναι φτωχοί, είναι πλούσιοι, ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε σήμερα στον Σκάι.



Κωστής Χατζηδάκης: Ο ερχομός του πρώτου του μωρού και οι 25 ώρες τοκετού της συζύγου του!

Το καλοκαίρι έκανε το γάμο του στην Κέα και τώρα ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας με την σύζυγό του Πόπη Καλαϊτζή και τον λίγων ημερών γιο του. Ο λόγος για τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη που έγινε πατέρας λίγο πριν τα Χριστούγεννα και είναι στα καλύτερά του.



Εκλεψαν το όπλο του αστυνομικού φρουρού του Κ.Χατζηδάκη!

Αδικαιολόγητη αμέλεια έδειξε ο φρουρός αστυνομικός του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωστή Χατζηδάκη, καθώς του πήραν το πιστόλι μέσα από το αυτοκίνητό του!

Περίπου στις 4 και είκοσι το απόγευμα της Παρασκευής ο Υπαστυνόμος Α' άφησε μέσα στο αυτοκίνητο, επί της Ναυάρχου Νικοδήμου, το τσαντάκι του με το πιστόλι κι έναν γεμιστήρα με 13 φυσίγγια.



Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα για τον Κωστή Χατζηδάκη: Στο μαιευτήριο με το γιο του και... τον Άγιο Βασίλη!

Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα είναι τα φετινά για τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη, καθώς τα περνάει με τη γυναίκα του και το πρώτο τους παιδί.