Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Κώστας Πάσσαρης



Κώστας Πάσσαρης: Θέλω να έρθω στην Ελλάδα να δικαστώ και να εκτίσω την ποινή μου

Ο Κώστας Πάσσαρης δήλωσε από τις φυλακές της Ρουμανίας στις οποίες κρατείται ότι θέλει να έρθει στην Ελλάδα να δικαστεί και να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.



Τέσσερις φορές ισόβια στον Κώστα Πάσσαρη

Τέσσερις φορές ισόβια κάθειρξη και επιπλέον συνολική ποινή 71 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον Κώστα Πάσσαρη, κρατούμενο σε ρουμανικές φυλακές, για όλα τα κακουργήματα που του καταλογίζονται ότι διέπραξε το 2001. Το δικαστήριο κήρυξε ένοχο τον Κώστα Πάσσαρη για τέσσερις ανθρωποκτονίες, για επτά απόπειρες ανθρωποκτονιών, δύο ληστείες και μία αρπαγή.



Πώς είναι σήμερα ο Κώστας Πάσσαρης – Ο διαβόητος κακοποιός αφοσιώθηκε στο Θεό [εικόνες]

Αδυνατισμένος, με πολύ λιγότερα μαλλιά και αφοσιωμένος στο Θεό. Αυτή είναι η εικόνα του διαβόητου κακοποιού Κώστα Πάσσαρη στις φυλακές της Ρουμανίας.



Κώστας Πάσσαρης: Ο διαβόητος ισοβίτης που σήμερα είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος! [βίντεο]

Ο Κώστας Πάσσαρης είναι ένας από τους πλέον διαβόητους κακοποιούς της χώρας. Από το 2001 βρίσκεται σε φυλακή της Ρουμανίας, εκτίοντας ποινή ισόβιας κάθειρξης για τη ληστεία και τη διπλή ανθρωποκτονία στο ανταλλακτήριο του Βουκουρεστίου.



Κώστας Πάσσαρης: «Θέλω να γίνω μοναχός στο Άγιο Όρος - Έχω αλλάξει»

Ο Πάσσαρης, ο οποίος με τα εγκλήματά του είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο εμφανίζεται εντελώς διαφορετικός και δηλώνει ότι όταν θα επιστρέψει στην Ελλάδα θέλει να συναντήσει τους συγγενείς των θυμάτων του και να τους ζητήσει συγγνώμη.



Κώστας Πάσσαρης: Ο εγκληματίας που θέλει να γίνει καλόγερος

Η σκηνή έχει μείνει στην ιστορία του αστυνομικού ρεπορτάζ. Οι ειδικές μονάδες της ρουμανικής αστυνομίας συλλαμβάνουν, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση στο Βουκουρέστι, τον διαβόητο κακοποιό και δραπέτη Κώστα Πάσσαρη.