Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Κώστας Μπακογιάννης



O Kαθηγούμενος της Ι.Μ.Μ Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ, βράβευσε τους πολύτεκνους που αποφοίτησαν ή σπουδάζουν στα ΑΕΙ (φωτό)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 1η Οκτωβρίου 2022, η Βράβευση Πολυτέκνων, Αποκτησάντων Ακαδημαϊκό Τίτλο και Εισαχθέντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση 2020-2021, η οποία διοργανώθηκε από την Ένωση Πολύτεκνων Αθηνών (Ε.Π.Α.) στο ξενοδοχείο Caravel στην Αθήνα.



Αντιδήμαρχος Αθηνών η Κατερίνα Γκαγκάκη

Νέα καθήκοντα για την Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία ορίστηκε με απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών.

Στις αρμοδιότητές της περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, οι δράσεις για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την προβολή της πόλης.



Μεγάλος Περίπατος: Τι αλλάζει στην Πανεπιστημίου, η εισήγηση Μπακογιάννη

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, πρότεινε να αποδοθεί μια λωρίδα παραπάνω για τα αυτοκίνητα στην Πανεπιστημίου.

Η εισήγηση έγινε κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας, που συζητά την παράταση των μέτρων του Μεγάλου Περιπάτου, ενώ αναμένεται να γίνει η ψηφοφορία επί τις πρότασης Μπακογιάννη.



Κώστας Μπακογιάννης: Ο δήμαρχος που θέλει να είναι στους δρόμους

Το μοντέλο του δημάρχου που δεν θα περνά όλη την ημέρα στο γραφείο του, αλλά θα βρίσκεται σε γειτονιές και στις υπηρεσίες του δήμου που ασχολούνται με την καθημερινότητα των Αθηναίων, έχει επιλέξει να ακολουθήσει ο Κώστας Μπακογιάννης.



Στο εργοτάξιο της Ομόνοιας ο Κώστας Μπακογιάννης - Ζήτησε να «τρέξουν» πιο γρήγορα τα έργα



Tην Κυριακή η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής - Στην Ακαδημία Πλάτωνος ο Κώστας Μπακογιάννης

Στην Ακαδημία Πλάτωνος θα ορκιστούν ο νέος δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης και οι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι της πρωτεύουσας.

Η τελετή της ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής της Αθήνας, έχει προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής, 25 Αυγούστου, στο Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος.