Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Κωστας Ευριπιώτης



Κώστας Ευριπιώτης: Το μνημόσυνο που έκαναν τα παιδιά του και η φωτογραφία από την τελευταία του κατοικία



Kώστας Ευριπιώτης: Το συγκλονιστικό μήνυμα στα πρώτα γενέθλια του γιου του χωρίς αυτόν! (ΦΩΤΟ)

H απουσία των αγαπημένων μας προσώπων που έφυγαν από τη ζωή είναι μεγάλη και πονάει πάντα. Αυτή την απουσία νιώθει η οικογένεια του ηθοποιού Κώστα Ευριπιώτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της 30ης Μαΐου, νικημένος από τον καρκίνο. Ο αγαπημένος ηθοποιός άφησε πίσω του τους δυο γιους της, την σύντροφό του Λίλιαν Μπότση και αγαπημένους φίλους που τον λάτρευαν.

 

Επιδεινωμένη η κατάσταση της υγείας του Κώστα Ευριπιώτη

Από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και έκανε την πρώτη του εμφάνιση το πρόβλημα υγείας και τον έθεσε εκτός των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, ο Κώστας Ευριπιώτης έχει περάσει από διάφορα στάδια όσον αφορά την υγεία του. Τις τελευταίες μέρες φαίνεται πως βρίσκεται στην πιο δύσκολη κατάσταση.



Το μήνυμα του Κώστα Ευριπιώτη μετά το σοβαρό χειρουργείο και τις δύσκολες ώρες που έζησε

Ο Κώστας Ευριπιώτης πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του...

Ο ηθοποιός πρόσφατα έκανε σοβαρό χειρουργείο αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. «Για εφτά ώρες δεν ήμουν στη γη. Τόσο κράτησε το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκα για να αφαιρεθεί η φλεγμονή που είχα στο κεφάλι μου.



Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Κώστα Ευριπιώτη

Ο Κώστας Ευριπιώτης μπορεί να ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», όμως βρέθηκε ξαφνικά σε δημόσιο νοσοκομείο να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε στο κεφάλι κι αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ο ηθοποιός μάλιστα αντικαταστάθηκε στην παράσταση από τον Κωνσταντίνο Καζάκο.