Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

κοστα



Συνάντηση Ντράγκι - Σάντσεθ - Κόστα την Παρασκευή, με συμμετοχή Μητσοτάκη μέσω τηλεδιάσκεψης- Tι θα συζητηθεί

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι την ερχόμενη Παρασκευή, στις 11 το πρωί ώρα Ιταλίας, θα συναντηθεί στη Ρώμη με τους πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ και της Πορτογαλίας Αντόνιο Κόστα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ιταλικής προεδρίας της κυβέρνησης.



Ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας κάλεσε ξανά τον Γ. Ντάισελμπλουμ να παραιτηθεί

Ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Αντόνιο Κόστα κάλεσε εκ νέου χθες τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ να παραιτηθεί, μετά τις προσβλητικές δηλώσεις του Ολλανδού για τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου, οι οποίες κατ' αυτόν σπαταλούν τα χρήματά τους για «αλκοόλ» και «γυναίκες».  



Τσίπρας, Μέρκελ και Κόστα σε… χαλαρό κλίμα

Διάλογο σε χαλαρό κλίμα είχαν ο Αλέξης Τσίπρας, η Άνγκελα Μέρκελ και ο Αντόνιο Κόστα, στο περιθώριο των εργασιών της άτυπης Συνόδου των 27 αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ.



Αν. Κόστα: Πρέπει να δώσουν μια σαφή απάντηση στα αιτήματα και τις επιθυμίες των πολιτών

"Οι Ευρωπαίοι ηγέτες πρέπει να δώσουν σαφείς απαντήσεις στα αιτήματα των πολιτών", τόνισε ο σοσιαλιστής Πορτογάλος πρωθυπουργός Αντόνιο Κόστα μετά το τέλος της συνάντησης των σοσιαλιστών και σοσιαλδημοκρατών ηγετών στο Παρίσι, παρουσία και του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ως παρατηρητή.



Παυλόπουλος για Σκόπια: Με απαράδεκτες συμπεριφορές δεν έχουν θέση σε ΕΕ και ΝΑΤΟ

Αυστηρό μήνυμα απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς την πΓΔΜ με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στη συνοριακή γραμμή.

Παρουσία του πρωθυπουργού της Πορτογαλίας Αντόνιο Κόστα ο κ. Παυλόπουλος αναφερόμενος στο ζήτημα του προσφυγικού σχολίασε τα δραματικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν την Κυριακή στην Ειδομένη.



Τελικά δεν ήταν το τέλος του κόσμου στην Κόστα Ρίκα

Ένα μυστηριώδες τεράστιο πολύχρωμο σύννεφο έκανε την εμφάνισή του στον ουρανό της Κόστα Ρίκα, αφήνοντας τους θεατές με το στόμα ανοιχτό.

Ευτυχώς κάποιοι είχαν την ψυχραιμία να βιντεοσκοπήσουν και φωτογραφίσουν το απόκοσμο και παράλληλα πανέμορφο φαινόμενο.