Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

κοσμου



Θλίψη για τον χαμό του Μάνου Αντώναρου

Τα συλλυπητήριά του εκφράζει ο πολιτικός - και όχι μόνο - κόσμος, για την απώλεια του Μάνου Αντώναρου. Ο αδερφός του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου πέθανε το μεσημέρι της Παρασκευής (13.07.2018) από ανακοπή καρδιάς, αφού νοσηλευόταν για ημέρες στον Ευαγγελισμό.



Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στα καλύτερα του κόσμου

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου συμπεριλαμβάνεται, για το έτος 2018, ανάμεσα στα καλύτερα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο (βρίσκεται στην κατηγορία των θέσεων 151 - 200) που ιδρύθηκαν τα τελευταία 50 χρόνια, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της διεθνούς αξιολογικής κατάταξης Times Higher Education Young University Ranking 2018 των έγκυρων βρετανικών Times Higher Education (THE).



Θέατρο Νέου Κόσμου: Κλείνει 20 χρόνια και συνεχίζει ακάθεκτο

Είκοσι χρόνια κλείνει φέτος το θέατρο του Νέου Κόσμου και όλους και έχει ετοιμάσει για τους φίλους του ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα με νέες παραγωγές αλλά και πετυχημένες επαναλήψεις. 



Μέγαρο Μουσικής: «Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες»

«Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες», το συναρπαστικό θεατρικό ταξίδι σε σκηνοθεσία της Τατιάνας Λύγαρη που έχουν απολαύσει στο Μέγαρο 130.000 μικροί και μεγάλοι θεατές από το 2014, γιορτάζει το Σάββατο 1 Απριλίου, 400 συνεχόμενες παραστάσεις!



Παρίσι: Πλήθος κόσμου στη διαδήλωση κατά της αστυνομικής βίας

Αρκετές χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν το απόγευμα της Κυριακής στο Παρίσι διαμαρτυρόμενοι για την «αστυνομική βία», λίγες εβδομάδες μετά την «υπόθεση Τεό» που προκάλεσε ταραχές στα προάστια της γαλλικής πρωτεύουσας.



Χιλιάδες εγκαταλείπουν περιοχή κοντά στο υψηλότερο φράγμα των ΗΠΑ (Φωτό)

Οι κάτοικοι γύρω από το υψηλότερο φράγμα στις ΗΠΑ, κοντά το Όροβιλ της Βόρειας Καλιφόρνιας διατάχθηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, υπό τον κίνδυνο κατάρρευσης μιας βοηθητικής εγκατάστασης, που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση υπερχείλισης.