Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΕΛΛΑΔΑ



Επιβεβαιώθηκε η μετάλλαξη Όμικρον στα δύο ύποπτα κρούσματα του περασμένου Σαββάτου

Επιβεβαιώθηκε ότι φέρουν τη μετάλλαξη Όμικρον τα δύο ύποπτα κρούσματα που αφορούσαν ανθρώπους οι οποίοι είχαν ταξιδέψει πρόσφατα στο εξωτερικό και στα οποία είχε αναφερθεί ο Υπουργός Υγείας το περασμένο Σάββατο.



Κορωνοϊός- Θωμαΐδης: Η Β.Ελλάδα προσεγγίζει μια κορύφωση- Θα κρατήσει εβδομάδες

«Νομίζω αυτή τη τη στιγμή η Βόρεια Ελλάδα προσεγγίζει μια κορύφωση, η οποία θα κρατήσει κάμποσες εβδομάδες» εκτίμησε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο καθηγητής Aναλυτικής Χημείας Νίκος Θωμαϊδης.
Πρόσθεσε ότι υπάρχουν και άλλες περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη και έχουν αυτή τη στιγμή χαμηλό αριθμό κρουσμάτων. Όπως είπε «το επόμενο διάστημα και αυτές οι περιοχές θα μπουν μέσα».



Κορωνοϊός: Σε δύο φάσεις ο εμβολιασμός της ηλικιακής ομάδας 18-29 ετών- Την επόμενη εβδομάδα ο ανακοινώσεις

Σε δύο φάσεις θα γίνει εμβολιασμός στην ηλικιακή ομάδα των 18 έως 29 ετών, όπως είπε απόψε ο υπουργός Υγείας, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση, στο υπουργείο Υγείας, για την πορεία της πανδημίας και εξήγησε ότι την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Οι άνω των 18 θα μπορούν να κλείνουν τα ραντεβού τους σε δύο ηλικιακές κατηγορίες.



Κορωνοϊός: 2.093 νέα κρούσματα και 96 θάνατοι – Στους 765 οι διασωληνωμένοι

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.093 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα για το τελευταίο 24ωρο.

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

 Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.093, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.



Κορωνοϊός : 816 νέα κρούσματα – 48 θάνατοι, στους 399 οι διασωληνωμένοι

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 816 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο.



Κορωνοϊός : 916 νέα κρούσματα και 96 θάνατοι – Στους 527 οι διασωληνωμένοι

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 916 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο.
Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ
Σήμερα ανακοινώνουμε 916 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 129584, εκ των οποίων το 52.5% άνδρες.