Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

κορωνοϊός



Ανοίγει η πλατφόρμα για τα επικαιροποιημένα εμβόλια Pfizer BA 4/5

Με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει πως έχουν παραληφθεί στη χώρα μας τα επικαιροποιημένα εμβόλια Pfizer BA 4/5.

Η πλατφόρμα για όλους τους δικαιούχους της αναμνηστικής δόσης θα ανοίξει τις απογευματινές ώρες σήμερα 27/09/2022 και οι πρώτοι εμβολιασμοί με τα επικαιροποιημένα εμβόλια θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 03/10/2022.



Τζιλ Μπάιντεν: Θετική στον κορωνοϊό η πρώτη κυρία των ΗΠΑ

Θετική διαγνώστηκε στον κορωνοϊό η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Τζίλ Μπάιντεν, σύμφωνα με ανακοίνωση της διευθύντριας επικοινωνίας του γραφείου της, Ελίζαμπεθ Αλεξάντερ.

Τη Δευτέρα μάλιστα, η κυρία Μπάιντεν είχε κάνει τεστ, το οποίο είχε βγει αρνητικό. Αργά το βράδυ όμως εμφάνισε συμπτώματα κρυολογήματος. Το PCR στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε θετικό.



Θετικός στον κορωνοΐό διαγνώστηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμος το μεσημέρι της Πέμπτης διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊο μετά από το ράπιντ τεστ στο οποίο υποβλήθηκε. Στη συνέχεια κι ενώ είχε ελαφριά συμπτώματα κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε μοριακό έλεγχο κατά τον οποίο βρέθηκε και πάλι θετικός.



Γιώργος Γεωργαντάς: Θετικός στον κορωνοϊό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε για δεύτερη φορά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.



Ο Μικ Τζάγκερ θετικός στον κορωνοϊό - Αναβάλλεται η συναυλία των Rolling Stones στο Άμστερνταμ

Θετκός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο 78χρονος τραγουδιστής των Rolling Stones Μικ Τζάγκερ, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η σημερινή συναυλία του συγκροτήματος στο Άμστερνταμ.

Με ανάρτησή του στο twitter το συγκρότημα αναφέρει:



Κορωνοϊός: Tέλος η μάσκα στους εξωτερικούς χώρους από το Σάββατο - Η ανακοίνωση του Υπ. Υγείας

«Στη σημερινή συνεδρίαση της η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων υπό την Γενική Γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη εισηγήθηκε την άρση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στους εξωτερικούς χώρους. Παραμένει όμως ως ισχυρή σύσταση η χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους με συνωστισμό καθώς και σε άτομα με παράγοντες κινδύνου για σοβαρή νόσο και ανεμβολίαστα άτομα.