Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

κοριοι



Προσοχή: Οι κοριοί καραδοκούν. Εξολόθρευσε τους μια για πάντα

Οι κοριοί και οι κατσαρίδες στο σπίτι είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης κάθε νοικοκυράς, καθώς όχι απλώς είναι αηδιαστικά, αλλά φωλιάζουν μέσα στο σπίτι σου. Επιπλέον, η εξολόθρευση τους είναι αρκετά δύσκολη, για να την αναλάβεις μόνος/ -η. Υπάρχει, λοιπόν, χειρότερο συναίσθημα, από το να δεις ότι κάποιο από αυτά τα δύο είδη εντόμων, έχει φωλιάσει σπίτι σου; Δυστυχώς ναι, υπάρχει!



Οι κοριοί «λατρεύουν» τα άπλυτα ρούχα

Οι κοριοί και άλλα ακάρεα… λατρεύουν τα άπλυτα ρούχα, σύμφωνα με μια νέα μελέτη ειδικών του Πανεπιστημίου του Σέφιλντ.



Κοριοί στα γραφεία Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού!

Στο στόχαστρο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών 51 κλήσεις με συνακροάσεις των τηλεφωνικών κέντρων πολιτικών κομμάτων και των ΠΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός!



Ο Τραμπ κατηγορεί τον Ομπάμα πως έβαλε κοριούς στα τηλέφωνα του

Σφοδρή επίθεση έκανε στον προκατοχό του Μπαράκ Ομπάμα, ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, πως είχε παγιδεύσει τις τηλεφωνικές συσκευές του στον Πύργο του στη Νέα Υόρκη τον Οκτώβριο, ένα μήνα πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ . Και δεν σταμάτησε εκεί καθώς έκανε λόγο για σκάνδαλο μεγέθους Ουότεργκειτ! 



Εισαγγελική παρέμβαση για τους κοριούς που κατήγγειλε το ΚΚΕ

Σαν βόμβα έπεσε η καταγγελία του ΚΚΕ για «κοριούς» στον Περισσό. Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, παρήγγειλε κατεπείγουσα έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί με τις καταγγελίες για δίκτυο παρακολουθήσεων τόσο του συγκεκριμένου κόμματος όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, της Ν.Δ. και του Ποταμιού.



Το ΚΚΕ καταγγέλλει «κοριούς» στα τηλέφωνα των κομμάτων

«Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται επανειλημμένες οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, που αφορούν συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων και με τα τηλεφωνικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του Ποταμιού. Οι συνακροάσεις αυτές προκαλούνται από άγνωστο, τρίτο "κέντρο"» αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΚΚΕ.