Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

κορέα



Προτροπές ΗΠΑ στη Β. Κορέα να επιστρέψει στις διμερείς διαπραγματεύσεις

Oι ΗΠΑ ήλθαν σε επαφή με τη Βόρεια Κορέα για να την προτρέψουν να επιστρέψει στο τραπέζι των διμερών διαπραγματεύσεων, δήλωσε o σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου Ρόμπερτ Ο’ Μπράιεν σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε την Κυριακή στον ειδησεογραφικό ιστότοπο Axios.



"Φταίει ο Τραμπ για το φιάσκο της Συνόδου Κορυφής στο Ανόι" υποστηρίζει η Β. Κορέα

Τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κατηγορεί για την αποτυχημένη τελευταία Σύνοδο Κορυφής η Βόρεια Κορέα.



Ο Τραμπ ευχαριστεί Ρωσία και Κίνα για την βοήθειά τους στα σύνορα με την Β. Κορέα

Ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ευχαρίστησε τη Ρωσία και την Κίνα για την βοήθεια τους στα σύνορα με τη Βόρειο Κορέα.



Μυστικά ομορφιάς από την Κορέα!

Σκέψου το λίγο: Η Κορέα μας έδωσε τις κρέμες BB, τις sheet masks και τα cushion compacts. Και ένας από τους λόγους που έχουμε σε τόση εκτίμηση τις Κορεάτισσες και τις επιλογές τους είναι πως έχουν οι περισσότερες άψογη επιδερμίδα που μοιάζει σαν να έχει περάσει από photoshop ειδικού και χωρίς να φοράνε ένα τόνο makeup.



Το θαύμα του αγίου Νεκταρίου στην Κορέα!

Είχα πει προχθές να πούμε ένα θαύμα που έκανε ο άγιος στην Κορέα. Εδώ δεν λέει πότε έγινε αυτό το θαύμα, αλλά έγινε, σε μια κυρία από το κλιμάκιο της ιεραποστολής, που όπου να πας, σ’ όλο τον κόσμο, βρίσκεις Έλληνες.



Οι κόρες μαζεύουν υπογραφές για να εκτελεστεί ο πατέρας τους!

Όσο περίεργο και αν οι ακούγεται, οι ίδιες του οι κόρες ζητούν την εκτέλεσή του! Το θέμα είναι ο λόγος ...

Αν και η ποινή του θανάτου εξακολουθεί να περιλαμβάνεται στον ποινικό κώδικα στη Νότια Κορέα, έχει να εφαρμοστεί από το 1997.