Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

κωνσταντινοπουλος



«Δεινός χορευτής» ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Σε πανήγυρι στον νομό Αρκαδίας ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της περιοχής Οδυσσέας Κωσταντινόπουλος. Ο κ. Κωνσταντινόπουλος απέδειξε πως είναι δεινός χορευτής καθώς χόρεψε για αρκετή ώρα ενώ στην παρέα ήταν και ο νέος δήμαρχος Τρίπολης, ο γνωστός καρδιολόγος Κώστας Τζιούμης.

 



Κωνσταντινόπουλος προειδοποιεί Θεοδωράκη για «φριχτό πολιτικό τέλος»

Την πρόβλεψή του για το πολιτικό τέλος του Σταύρου Θεοδωράκη εξέφρασε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, με μία αρκετά δυσοίωνη πρόβλεψη.



Αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση της αρχηγίας ο Κωνσταντινόπουλος

Την αποχώρησή του από τη διαδικασία εκλογής του νέου επικεφαλής στην κεντροαριστερά, μετά και την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για ρήξη μηνίσκου, ανακοίνωσε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.



Εκλογές κεντροαριστεράς: Ποιος υποψήφιος μάζεψε τελικά τις περισσότερες υπογραφές;

Υπογραφές 12.500 πολιτών, στις οποίες περιλαμβάνονται και οι αρχικές 1200 των νέων, ανακοίνωσε η Φώφη Γεννηματά.



Κωνσταντινόπουλος: Η χώρα έχει ανάγκη από μια αναγεννημένη και δυνατή Δημοκρατική Παράταξη

«Κατέθεσα πριν από λίγο στον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας Καθ. κ. Ν.Αλιβιζάτο 2300 υπογραφές υποστήριξης της υποψηφιότητάς μου. Ευχαριστώ όλες και όλους που έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



Επίθεση Κωνσταντινόπουλου κατά των 18 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το Ελληνικό

Κριτική στην κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή ασκεί, με δήλωσή του, ο υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, με αφορμή την ερώτηση που κατέθεσαν 18 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τον ορισμό των αρχαιολογικών χώρων στην έκταση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.