Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 -

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ



Κατερίνα Καινούργιου για Στέφανο Κωνσταντινίδη: «Έφυγε από δω που ήταν καλά και δεν του βγήκε, τον περιμένουμε πίσω από Σεπτέμβρη»

Τις δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης σχετικά με το πρόωρο τέλος του «MEGA Καλημέρα» σχολίασαν η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της το πρωινό της Πέμπτης 25 Απριλίου.



Eφυγε από τη ζωή ο βετεράνος δημοσιογράφος Φάνος Κωνσταντινίδης

Απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 87 χρονών, ο Κύπριος βετεράνος δημοσιογράφος, Φάνος Κωνσταντινίδης, ο οποίος επί σειρά ετών υπήρξε συνεργάτης του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στη σχεδόν 56χρονη δημοσιογραφική του θητεία ο Φ. Κωνσταντινίδης εργάστηκε σε κυπριακές εφημερίδες, στο ΡΙΚ και ήταν για 32 χρόνια ανταποκριτής αθηναϊκών εφημερίδων.



Συγχαρητήρια Παυλόπουλου στον Κωνσταντινίδη για το ασημένιο μετάλλιο

"Η νέα μεγάλη Ολυμπιακή σας διάκριση εκτός από σπάνια, είναι και άκρως ενδεικτική των κορυφαίων ικανοτήτων σας στον αθλητισμό αλλά και στη ζωή.



Συγχαρητήρια Τσίπρα σε Κωνσταντινίδη και Ζησίδη

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έστειλε τα συγχαρητήριά του στον Θανάση Κωνσταντινίδης και τον Δημήτη Ζησίδη. Ο Θανάσης Κωνσταντινίδης με τρία παγκόσμια ρεκόρ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σφαίρα κατηγορίας F32 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, την ίδια στιγμή που ο Δημήτρης Ζησίδης ήταν "χάλκινος" στην ίδια κατηγορία.