Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

κομβος



Ενέργεια: Η Ελλάδα ευρωπαϊκός κόμβος χωρίς να αποκλείει τη Ρωσία

Την περασμένη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα στις 7 Σεπτεμβρίου διοργανώθηκε από το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση για την Ενεργειακή Οικονομία το 1ο Oil & Gas Forum που έλαβε χώρα στην ακριτική Αλεξανδρούπολη.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Τατοΐου

Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης καθίζησης οδοστρώματος θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη ράμπα εξόδου του κόμβου Τατοΐου, από τη 16,570 χ/θ έως τη 16,620 χ/θ της Ν.Ε.Ο.Αθηνών-Λαμίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, περιοχής Δήμου Μεταμόρφωσης, για το χρονικό διάστημα από 30.8 έως 31.8.2017 και 5.9 έως 6.9.2017 κατά τις ώρες 22.00΄ έως 06.00΄ της ε



Ιονία Οδός: Κλείνει σήμερα Τρίτη ο κόμβος Φιλιππιάδας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο 152ο χλμ. (ευρεία παράκαμψη Άρτας - Φιλιππιάδας), με σκοπό την εκτέλεση εργασιών τοποθέτησης ηλεκτρονικής πινακίδας μεταβλητών μηνυμάτων (VMS).



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στον κόμβο Καλαβρύτων

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από σήμερα Τρίτη (16/5) και για τέσσερις ημέρες στον κόμβο Καλαβρύτων, του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου -Πατρών, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.

 



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Δερβενίου στην Κορίνθου-Πατρών

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από αύριο Δευτέρα και για έξι ημέρες στους κλάδους του κόμβου Δερβενίου του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου-Πατρών, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.



Κλειστός ο κόμβος του Πλατύκαμπου από αγρότες

Οι μαραθώνιες συσκέψεις που πραγματοποιούσαν τις τελευταίες μέρες οι αγρότες που είχαν βγάλει τα τρακτέρ τους στο κόμβο του Πλατύκαμπου Λάρισας, φαίνεται πως τελικά δεν οδήγησαν σε συμφωνία για ενοποίηση των δυνάμεων τους με τους αγρότες του μπλόκου της Γυρτώνης, με αποτέλεσμα ο στόχος της δημιουργίας μπλόκου στα Τέμπη να έχει παραμεριστεί.