Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 -
Μερική συννεφιά

15 °C

Σήμερα, 15. Δεκεμβρίου 2019

κομητεςΑποτυχημένες προφητείες για το... τέλος του κόσμου που οδήγησαν πολίτες ακόμα και στον πρόωρο θάνατο

Μερικές από τις αποτυχημένες εσχατολογικές προφητείες που οδήγησαν κάποιους ανθρώπους στα όρια της τρέλας και κάποιους άλλους στον… θάνατο.

Οι Μιλλερίτες και η προφητεία τους
23 Απριλίου 1843 μ.Χ.Οι κομήτες μετέφεραν στη Γη τα ευγενή αέρια

Στη Βουλή στρέφεται το ενδιαφέρον της εγχώριας πολιτικής σκηνής, καθώς στις 7.00 το απόγευμα, οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για τη λειτουργία και την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.Δύο κομήτες θα "ξύσουν" την Γη σήμερα και αύριο!

Δύο μικροί κομήτες που μοιάζουν με δίδυμους, θα περάσουν σχετικά κοντά από τη Γη ο ένας μετά τον άλλο, ο πρώτος τη Δευτέρα και ο δεύτερος την Τρίτη. Θα πρόκειται για ένα από τα πλησιέστερα περάσματα στην ιστορία, κάτι που δεν θα επαναληφθεί για τουλάχιστον τα επόμενα 150 χρόνια.Κομήτες θα περάσουν κοντά στη Γη τη Δευτέρα και την Τρίτη

Δύο μικροί κομήτες που μοιάζουν με δίδυμους, θα περάσουν σχετικά κοντά από τη Γη ο ένας μετά τον άλλο, ο πρώτος τη Δευτέρα και ο δεύτερος την Τρίτη. Θα πρόκειται για ένα από τα πλησιέστερα περάσματα στην ιστορία, κάτι που δεν θα επαναληφθεί για τουλάχιστον τα επόμενα 150 χρόνια.Οι κομήτες Κένταυροι ενδέχεται να απειλήσουν τη ζωή στη Γη

Οι μακρινοί γιγαντιαίοι κομήτες μπορεί να συνιστούν απειλή για τη ζωή στη Γη, όπως και οι πιο κοντινοί αστεροειδείς που παρακολουθούνται ήδη από τους επιστήμονες, προειδοποίησε σήμερα μια ομάδα αστρονόμων.