Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

κολωνα



Κολώνα της ΔΕΗ στη Ραφήνα έσκασε σαν πυροτέχνημα (Βίντεο)

Μεγάλος ήταν ο κίνδυνος να εκδηλωθεί πυρκαγιά στη Ραφήνα, και πιο συγκεκριμένα στο Μπλε Λιμανάκι, όταν κολώνα της ΔΕΗ πέταγε σπινθήρες σε μεγάλη απόσταση!



Βόλος: Εισαγγελική παρέμβαση για τον 16χρονο που βρέθηκε αλυσοδεμένος σε κολώνα φωτισμού

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Βόλου προκάλεσε η αποκάλυψη του σοκαριστικού περιστατικού στη μαρίνα δίπλα από τον Άγιο Κωνσταντίνο την περασμένη Δευτέρα το βράδυ, όταν ένας 16χρονος μαθητής, βρέθηκε αλυσοδεμένος χειροπόδαρα σε κολώνα φωτισμού.



Θρίλερ στο Βόλο: 16χρονος μαθητής βρέθηκε αλυσοδεμένος σε κολώνα φωτισμού

Ένα σοκαριστικό περιστατικό κλήθηκε προχθές το βράδυ να αντιμετωπίσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου. Οι πυροσβέστες κλήθηκαν για απεγκλωβισμό στο λιμανάκι του Αγίου Κωνσταντίνου. Όμως, η επιχείρηση αφορούσε σε έναν νεαρό, Έλληνα, ηλικίας μόλις 16 ετών, ο οποίος ήταν αλυσοδεμένος χειροπόδαρα από κολόνα φωτισμού!



Σφοδρό τροχαίο στη Λάρισα: ΙΧ έπεσε σε κολόνα της ΔΕΗ

Τροχαίο με σφοδρή σύγκρουση Ι.Χ. πάνω σε κολόνα σημειώθηκε πριν από λίγο στην Ε.Ο. Λαρίσης – Τρικάλων μετά το Κουτσόχερο, στη διασταύρωση για Τύρναβο – Δαμάσι.

Ένας νεαρός οδηγός αυτοκινήτου έχασε για άγνωστο λόγο τον έλεγχο του οχήματος πάνω στην εθνική οδό με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» πάνω σε κολόνα της.



Νέες φωτογραφίες από το σοκαριστικό τροχαίο του Ηλία Βρεττού - "Λιωμένο" το Fiatακι 500 πάνω σε κολώνα - Είχαν άγιο που σώθηκαν

Σοκαριστικές είναι οι νέες φωτογραφίες από το τροχαίο του Ηλία Βρεττού στη Γλυφάδα...


Σοκαριστικό βίντεο! «Γουρούνα» στην Κρήτη πέφτει πάνω σε κολώνα

Πάνω στη "γουρούνα" ήταν δύο νεαρά κορίτσια, το ένα ανήλικο. Το τροχαίο έγινε σε δρόμο της Ελούντας το μεσημέρι.

Πληροφορίες λένε ότι τα δύο κορίτσια είναι καλά στην υγεία τους. Το βίντεο, στο οποίο φαίνεται η σύγκρουση σε στύλο της ΔΕΗ, δημοσίευσε ένας χρήστης του Facebook.