Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ

 

Κολοκυθόπιτα

Υλικά Συνταγής
1.200 γραμ. κολοκυθάκια τρυφερά
5 αυγά χτυπημένα
300 γραμ. φέτα σε τρίμματα
300 γραμ. φρέσκο ανθότυρο
160 γραμ. (1 φακελάκι) φρυγανιά
2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
2 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους
ψιλοκομμένα
1/4 φλ. ελαιόλαδο
αλάτι



Πίτα από γλυκοκολόκυθο

Από τις αγαπημένες χειμωνιάτικες πίτες, το μυστικό της νοστιμιάς της είναι στα ελάχιστα υλικά της γέμισης που αφήνουν ανέπαφο το φρέσκο, δροσερό άρωμα της κολοκύθας

Υλικά