Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

κολλα



4 απλοί τρόποι για να εξαφανίσεις την κόλλα από τα ρούχα

Οι λεκέδες από κόλλα δεν είναι η πιο συνηθισμένη απειλή που μας έρχεται στο μυαλό, όταν αναφερόμαστε γενικά σε λεκέδες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Πρόκειται για μια κατηγορία λεκέδων που αντιμετωπίζουμε, κυρίως, όταν κάνουμε χειροτεχνίες.



Έβαζε κόλλα στο στόμα και στα μάτια της ενός έτους κόρης του για να σταματήσει να κλαίει

Απάνθρωπες μεθόδους εφάρμοζε ένας πατέρας από το Τέξας στη 12 μηνών κόρη του για να την κάνει να σταματήσει να κλαίει.

Ο Τζόνι Λι Κάρτερ συνελήφθη την Δευτέρα 24/9 στο El Paso και κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για κακοποίηση παιδιού που προκάλεσε σοβαρό σωματικό τραυματισμό, όπως αναφέρει το αστυνομικό τμήμα της Odessa.



Απομάκρυνε την τσίχλα που κόλλησε στο ρούχο εύκολα

Αν η τσίχλα στο παγκάκι κατέληξε στο ρούχο σας και άλλη μια που πατήσατε μεταφέρθηκε στο χαλί σας, τι κάνετε; Πολύ απλά, ακολουθείτε τα παρακάτω.

Παπούτσια: ξύστε την τσίχλα με νέφτι.



H Αυστρία εξετάζει αναβολή των επαναληπτικών εκλογών λόγω... κόλλας

Η Βιέννη είχε προχωρήσει στην άνευ προηγουμένου κίνηση να ξαναστήσει τις προεδρικές κάλπες εξαιτίας παρατυπιών που είχαν καταγραφεί στην καταμέτρηση του δεύτερου γύρου, που είχαν δώσει στο νήμα τη νίκη στον Αλεξάντερ φαν ντερ Μπέλεν.



Νέα σούπερ - κόλλα είναι πάνω από 90% νερό

Ερευνητές του πανεπιστημίου ΜΙΤ στις ΗΠΑ δημιούργησαν μια νέα σούπερ - κόλλα, η οποία είναι πάνω από 90% νερό. Η κόλλα, σε μορφή υδρογέλης, μιμείται τη φυσική κόλλα που διαθέτουν πλάσματα όπως τα μύδια, τα οποία προσκολλώνται σε επιφάνειες και μετά...άντε να τα ξεκολλήσεις.



Βάσεις 2015: Έδωσε λευκή κόλλα και πέρασε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Υποψήφιος εισάγεται στο Τμήμα Διοίκησης Οικονομίας και Επικοινωνίας Πολιτιστικών και Τουριστικών Μονάδων των ΤΕΙ με έδρα στην Άμφισσα με βαθμό πρόσβασης 1,13.