Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

κοινοβουλευτικη ομαδα



Η θανατηφόρα ατάκα Μητσοτάκη στους βουλευτές του - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρωθυπουργός έκανε απολογισμό του μέχρι στιγμής κυβερνητικού έργου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ. Αναφερόταν επίσης και στους στόχους του μεταξύ των οποίων και ο αντικαπνιστικός νόμος.



Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ

Η παρουσία του Πάνου Καμμένου στη Βουλή και οι καθυστερήσεις στη συζήτηση για την αναβάθμιση των F-16 είναι επισήμως η αιτία που η αναβολή της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ έγινε οδήγησε στην αναβολή. Η συνεδρίαση επρόκειτο να ξεκινήσει το πρωί, απουσία, ωστόσο, σχεδόν όλων των υπουργών του κόμματος.



Η «σαγηνευτική» εμφάνιση της Έφης Αχτσιόγλου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Τα φωτογραφικά φλας «μονοπώλησε», για μια ακόμη φορά, η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

Η πιο νέα και γοητευτική υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα επέλεξε ένα σκούρο σύνολο για την περίσταση, «σπάζοντας» τη μονοχρωμία με ένα ζευγάρι «nude» γόβες.



Ψηφίστηκε επί της αρχής ο εκλογικός νόμος

Ψηφίστηκε επί της αρχής στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή το εκλογικό σχέδιο νόμου με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και της Ένωσης Κεντρώων, ενώ καταψηφίστηκε από ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη και Ποτάμι.



Αποπομπή του Νίκου Φίλη ζητά η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ

Επίκαιρη επερώτηση κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, με επικεφαλής τον πρόεδρό της Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με την οποία καλεί στη Βουλή τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, ώστε να τοποθετηθεί εκ μέρους της κυβέρνησης για τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη περί της Γενοκτονίας των Ποντίων. 



Συνάντηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας

Συνάντηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας υπό την προεδρία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο.

Η συνάντηση θα γίνει στις στις 10.30 στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλή για την έναρξη της νέας Κοινοβουλευτικής Περιόδου.