Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

κοινοβουλευτικη



"Καμπανάκι" για βουλευτή της ΝΔ

Ανήκει στην Κοινοβουλευτική Οµάδα της Νέας ∆ηµοκρατίας. Οι δηµόσιες εµφανίσεις που κάνει είναι συνήθως ή στη δηµόσια τηλεόραση ή σε µικρότερα κανάλια, φιλικά προς την κυβέρνηση.

Ο λόγος που εκφέρει έχει συνήθως έναν χαρακτήρα που κάθε άλλο παρά οµοιάζει µε εκείνον της Νέας ∆ηµοκρατίας.



Βουλή: Σήμερα η απόφαση για την αποβολή της Χρυσής Αυγής από την Ολομέλεια

Τον προσωρινό αποκλεισμό των βουλευτών-μελών της ΚΟ της Χρυσής Αυγής από τη σημερινή και αυριανή συνεδρίαση της Ολομέλειας, εισηγείται ομοφώνως η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.



Στο Στρασβούργο θα βρεθεί ο Νίκος Αναστασιάδης για την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης

Στο Στρασβούργο θα μεταβεί αύριο ο Κύπριος πρόεδρος, όπου την Τρίτη θα προσφωνήσει την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, την προεδρία της εξ Υπουργών Επιτροπής του οποίου έχει η Κυπριακή Δημοκρατία από τις 22 Νοεμβρίου 2016 μέχρι τις 19 Μαΐου του 2017.
 



Εξοπλιστικά: Αναβολή της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής επιτροπής - Τι σημαίνει;

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη συνεδρίαση της επιτροπής εξοπλιστικών προγραμμάτων και συμβάσεων, η οποία θα συνεδρίαζε χθες, προκειμένου να υπάρξει επίσημη ενημέρωση από τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα για θέματα αρμοδιότητας του.



Χαμόγελα και «πηγαδάκια» με ενδιαφέρον στη «γαλάζια» κοινοβουλευτική ομάδα

Αρκετά ενδιαφέροντα στιγμιότυπα κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.



Καραμανλής: Κανείς δε θα διασπάσει τη ΝΔ

Ο Κώστας Καραμανλής δεν έδωσε το παρόν προχθές στη συνεδρίαση της γαλάζιας κοινοβουλευτικής ομάδας, καθώς δεν έχει διάθεση να παρέμβει δημοσίως και ευθέως στις εσωκομματικές εξελίξεις.

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν παρακολουθεί με προσοχή τα τεκταινόμενα στη Νέα Δημοκρατία και πως δεν έχει στείλει τα μηνύματα του προς πάσα κατεύθυνση.