Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

κοινωνικος τουρισμος



Κοινωνικός τουρισμός: Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση για χειμερινές διακοπές

Οι κάτοχοι voucher κοινωνικού τουρισμού μπορούν να κάνουν διακοπές και τον χειμώνα με επιδότηση σε καταλύματα και ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Οι διακοπές με το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2023-24 μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024.



Κοινωνικός Τουρισμός: Αναρτήθηκαν τα τελικά αποτελέσματα του ΟΑΕΔ

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ τα οριστικά αποτελέσματα του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2019-2020 και συγκεκριμένα τα οριστικά Μητρώα «Δικαιούχων – Ωφελουμένων» και «Παρόχων», οι οριστικοί Πίνακες Αποκλειομένων, καθώς και το αρχείο των αποδεκτών ενστάσεων.



ΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός 2019: Αναβλήθηκε η ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων

Τα προσωρινά αποτελέσματα για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, Κοινωνικός Τουρισμός 2019, επρόκειτο να ανακοινωθούν σήμερα, Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019.
ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2019. Ωστόσο, η ανάρτηση των προσωρινών αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, αναμένεται από μέρα σε μέρα, με καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019.



Κοινωνικός Τουρισμός 2019 – ΟΑΕΔ: Πότε αρχίζει η υποβολή αιτήσεων

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), οι ηλεκτρονικές αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται από όλους τους ενδιαφερόμενους-δικαιούχους και παρόχους, μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 στις 23:59.



ΟΑΕΔ - Κοινωνικός Τουρισμός: Πότε ξεκινούν οι online αιτήσεις;

Ξεκινούν την Δευτέρα εκτός απροόπτου, οι αιτήσεις στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (oaed.gr) για την συμμετοχή χιλιάδων δικαιούχων στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2019-2020.



Κοινωνικός τουρισμός: Στη «Διαύγεια» η ΚΥΑ για το πρόγραμμα επιδότησης διακοπών ανέργων-εργαζομένων

Την κατάρτιση προγράμματος επιδότησης διακοπών εργαζομένων, ανέργων και των οικογενειών τους, περιόδου 2019-2020, με επιταγή κοινωνικού τουρισμού, ενέκριναν η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γεώργιος Χουλιαράκης και ο υφυπουργός Εργασίας Κώστας Μπάρκας. Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), η οποία αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», σκοπός του προγράμματος κ