Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 -
Συννεφιά

16 °C

Σήμερα, 25. Οκτωβρίου 2021

κοινόχρησταΟι αλλαγές που έρχονται για τα απλήρωτα κοινόχρηστα

Μετά το καλοκαίρι μπαίνει σε εφαρμογή ο θεσμός της διαμεσολάβησης για τα απλήρωτα κοινόχρηστα.

Συγκεκριμένα από τον Οκτώβριο έρχεται ο θεσμός της υποχρεωτικής διαμεσολάβησης για την είσπραξη των κοινοχρήστων από τους ασυνεπείς ενοίκους.

Οποιοδήποτε υπόθεση, οποιοδήποτε αγωγή κατατεθεί θα πρέπει να περάσει υποχρεωτικά από διαμεσολάβηση.Έρχονται κοινόχρηστα ποδήλατα στη Γλυφάδα!

Ένα νέο τρόπο μετακίνησης, πιο οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον, φιλοδοξεί να βάλει στην κουλτούρα των κατοίκων του ο δήμος Γλυφάδας εγκαινιάζοντας σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων.Εισπρακτικές και για τα κοινόχρηστα

Η ύφεση φέρνει νέες συνήθειες στη ζωή των ενοίκων: Πληρωμή με πιστωτικές κάρτες, διακανονισμοί και... άτοκες δόσεις είναι μερικές από τις μεθόδους που επιστρατεύονται τα τελευταία χρόνια με στόχο τη στοιχειώδη συντήρηση και λειτουργία του κτιρίου.Σε εξευτελιστική κατάσταση πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής: Χρωστάει μέχρι και τα κοινόχρηστα!

Προβλήματα με τον νόμο αντιμετωπίζει πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής. Αφορμή η άρνησή του να πληρώσει τα κοινόχρηστα 6 ετών, που ανέρχονται στις 9.000 ευρώ.

Όλα έγιναν την περασμένη Δευτέρα στο Πρωτοδικείο Αθηνών, μετά από δύο αγωγές σε βάρους του Τόλη Βοσκόπουλου από την διαχειρίστρια της πολυκατοικίας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret.