Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

κοινωφελης



Κοινωφελής Εργασία 2018: Ξεκινούν οι αιτήσεις για την πυροπροστασία

Εκδόθηκε η προκήρυξη του ΟΑΕΔ για την νέα κοινωφελή εργασία και τις 5.066 προσλήψεις για την πυροπροστασία. Οι αιτήσεις θα γίνουν στο oaed.gr από την Δευτέρα 21 Μαίου



ΟΑΕΔ: Εννέα πακέτα για 30.035 ανέργους μέχρι το φθινόπωρο

Τα εννέα νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ που θα υλοποιηθούν ως τις αρχές φθινοπώρου ανακοίνωσαν η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, και η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου.

Οι προκηρύξεις θα ξεκινήσουν να αναρτώνονται από το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου και θα αφορούν σε 30.035 ανέργους.



Ράνια Αντωνοπούλου: Ο χάρτης της κοινωφελούς εργασίας

Τα κριτήρια, βάσει των οποίων επιλέχθησαν οι δήμοι στους οποίους σε πρώτη φάση θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας, παρουσίασε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, στους δημάρχους της Κεντρικής Μακεδονίας, κατά την επίσκεψή της στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ).



Πιλοτική εφαρμογή νέας γενιάς προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας σε 17 δήμους

Η νέα γενιά προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας θα εφαρμοστεί πιλοτικά σε 17 δήμους της χώρας, θύλακες υψηλής και μακροχρόνιας ανεργίας και σε δεύτερη φάση σε άλλους 32, με σκοπό να επεκταθεί σταδιακά σε όλους του Δήμους της Ελλάδας, ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου στην εκδήλωση με θέμα «Εγγυημένη απασχόληση, μια εναλλακτική πρόταση στη λιτότητα», που συνδιοργ