Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

κοινη



Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας

η Ελληνική Αστυνομία ενημερώνει τους πολίτες σχετικά με το θέμα και συγκεκριμένα για την αλλαγή στο ωράριο. Με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Twitter, η Ελληνική Αστυνομία τονίζει ότι με βάση σχετική διάταξη, ως ώρες κοινής ησυχίας ορίζονται:

– Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 έως 17:30 και από 23:00 έως 07:00.



Δήμαρχοι 5 νησιών: Δεν θα δεχθούμε δημιουργία νέων δομών για μετανάστες

Κοινή δήλωση με αφορμή την ανακοίνωση της επ' αόριστον διατήρησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ



Κοινή επιστολή Τσιμιτσέλη-Λασκαράκη: Τι απαγόρευσαν επισήμως από κοινού

Μπορεί να έχουν αφήσει στο παρελθόν τη σχέση και τον γάμο τους και να έχουν προχωρήσει στη ζωή τους με νέους συντρόφους, ωστόσο, σε ό,τι αφορά την κόρη τους Ευαγγελία οι δυο τους είναι ενωμένοι και δρουν άμεσα σε ό,τι προκύψει.



Κοινή Διακήρυξη 25 ευρωπαϊκών χωρών για την Τεχνητή Νοημοσύνη

Μια δήλωση συνεργασίας, η οποία έλαβε τη μορφή μιας φιλόδοξης διακήρυξης, συνυπέγραψαν για την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) 25 ευρωπαϊκές χώρες.



Κομισιόν: Συνεργασία στο πεδίο των αμυντικών δαπανών ζητά από τα κράτη-μέλη

Να κάνουν μεγαλύτερες προσπάθειες στον τομέα της κοινής άμυνας και ασφάλειας και να συνεργαστούν στο πεδίο των αμυντικών δαπανών, κάλεσε τις χώρες της ΕΕ η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.



Απίστευτο: Ανέβασε στο Facebook το φόνο ηλικιωμένου

Παγωμένη η κοινή γνώμη των ΗΠΑ παρακολουθεί το εν εξελίξει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 37χρονου Στιβ Στίβενς, ενός άνδρα που πυροβόλησε και σκότωσε έναν ηλικιωμένο άνδρα στο Κλίβελαντ, ανεβάζοντας την αποτρόπαια πράξη του στο Facebook!

Και όχι μόνο αυτό αλλά ο ίδιος υποστηρίζει πως έχει σκοτώσει άλλους 15 ανθρώπους!