Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

κοινες



Ούρα που μυρίζουν περίεργα: Οι 5 κοινές αιτίες

Λίγο πολύ όλοι είμαστε  εξοικειωμένοι με τη μυρωδιά των ούρων, γι΄ αυτό οποιαδήποτε διαφορά παρατηρήσουμε στην οσμή μας προκαλεί απορία και ανασφάλεια. Δείτε τις  πιο κοινές αιτίες;

Δείτε τι απαντούν οι ουρολόγοι:



Κοινές γονιδιακές μεταλλάξεις μοιράζονται διαβήτης και στεφανιαία νόσος

Μπορεί ο διαβήτης τύπου 2 να εξελίσσεται σε μια πραγματικά παγκόσμια επιδημία, επηρεάζοντας πάνω από 380 εκατομμύρια ανθρώπους, αλλά αναλογικά ελάχιστα στοιχεία είναι γνωστά ως προς την αιτιολογία της νόσου. Επίσης, ο διαβήτης τύπου 2 είναι σημαντικός παράγοντας κινδύνου και για τη στεφανιαία νόσο, αλλά τα βιολογικά μονοπάτια της σχέσης αυτής παραμένουν θολά. 



Διαβουλεύσεις ΗΠΑ - Ν. Κορέας για τη διεξαγωγή κοινών ναυτικών ασκήσεων

Συνομιλίες με την Ουάσιγκτον για τη διεξαγωγή κοινών ναυτικών ασκήσεων με τον σχηματισμό των πλοίων που συνοδεύει το αεροπλανοφόρο USS Carl Vinson, διεξάγει η Νότια Κορέα, καθώς η αμερικανική ναυτική αρμάδα πλησιάζει στα ανοιχτά της Κορεατικής Χερσονήσου.



Δεν αποκλείει ο Λευκός Οίκος κοινές επιχειρήσεις με τη Ρωσία κατά ISIS στη Συρία

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι «ανοιχτές» στην ιδέα να διεξαχθούν κοινές στρατιωτικές επιχειρήσεις με τη Ρωσία εναντίον των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, δήλωσε τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.



Κοινές περιπολίες σε Αιγαίο και ΑΟΖ ελληνικών και αιγυπτιακών μαχητικών αεροσκαφών!

Αιγυπτιακά μαχητικά αεροσκάφη F-16C/D Block 40 προσγειώθηκαν στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα και θα πετούν από κοινού με ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη σε κοινές περιπολίες στο Αιγαίο, αλλά και στις ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου και Κύπρου σε διαδοχικές ασκήσεις μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου που θα μείνουν στην Ελλάδα.
 


Κοινές περιπολίες στα ελληνοαλβανικά σύνορα Ιταλοί και Αλβανοί

Άνδρες της ιταλικής αστυνομίας μαζί με Αλβανούς συναδέλφους τους θα  περιπολούν στην αλβανο-ελληνική μεθόριο έτσι ώστε να αποτρέψουν την εισροή μεταναστών από την Ελλάδα με προορισμό την Ευρώπη μέσω Αδριατικής.