Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

κοεν



Κοέν: «Το Ισραήλ θα συνεχίσει τον πόλεμο με ή χωρίς διεθνή υποστήριξη»

Ο ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών, Ελί Κοέν, δήλωσε σήμερα πως το Ισραήλ θα συνεχίσει τον πόλεμό του κατά της Χαμάς είτε έχει είτε δεν έχει διεθνή υποστήριξη.

«Το Ισραήλ θα συνεχίσει τον πόλεμο κατά της Χαμάς με ή χωρίς διεθνή υποστήριξη», είπε ο Ελί Κοέν.



Νέα Υόρκη: Κλήτευση του Κόεν για το Ίδρυμα Τραμπ

Στην κλήτευση του Μάικλ Κόεν, πρώην προσωπικού δικηγόρου του Ντόναλντ Τραμπ, προέβησαν οι αρχές της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Η κλήτευση αφορά την έρευνα που διεξάγεται για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Τραμπ. 



HΠΑ: Στο μικροσκόπιο των αρχών δάνεια άνω των 20 εκατ. δολ., που έλαβε ο Μ. Κόεν

Δάνεια άνω των 20 εκατ. δολαρίων, που έλαβε η επιχείρηση ταξί του Μάικλ Κόεν, πρώην προσωπικού δικηγόρου του Ντόναλντ Τραμπ, βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ομοσπονδιακών αρχών στις ΗΠΑ. Προς το παρόν ο κ. Κόεν δεν διώκεται για κάποιο αδίκημα. 



Τραμπ: Κυνήγι μαγισσών η έρευνα για τον Κόεν

Ως κυνήγι μαγισσών καταγγέλει ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, την  έφοδο του FBI στο γραφείο και το σπίτι του προσωπικού δικηγόρου του, Μάικλ Κόεν. 



Η τελευταία φωτογραφία του Κοέν

Την τελευταία φωτογραφία του Λέοναρντ Κοέν του μεγάλου τραγουδοποιού που έφυγε από τη ζωή στις 7 Νοεμβρίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η φωτογράφος και σκηνοθέτης Ντομινίκ Ίσερμαν.

Η Ίσερμαν επί χρόνια ήταν η προσωπική φωτογράφος και σκηνοθέτης των βίντεο κλιπ του Κοέν, με τον οποίο στη δεκαετία του 1980 είχαν και ερωτική σχέση.



Πως αποχαιρετά τον Κοέν ο Τσίπρας

Τον σπουδαίο τραγουδοποιό Λέοναρντ Κοέν αποχαιρέτησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός πλέκει το εγκώμιό του 82χρονου Καναδού γράφοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχει τέχνη που εκφράζει την εποχή της και τέχνη που την υπερβαίνει. Δεν θα ξεχάσουμε τον σπουδαίο Λέοναρντ Κοέν».