Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

κλούβα



Κόρινθος: Στην κλούβα του τροχαίου ο ψιλικατζής που κατηγορείται για αποπλάνηση της 14χρονης στο Μοσχάτο

Επτά αστυνομικοί και έξι κρατούμενοι τραυματίστηκαν όταν η κλούβα της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αθηνών στην οποία επέβαιναν, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη στις 10:25 το πρωί, στην εθνική οδό Κορίνθου – Καλαμάτας, έξω από την Κόρινθο.
Και ο ψιλικατζής από το Μοσχάτο στους τραυματίες



Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη

Την ευθύνη για την δολοφονική επίθεση με μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ, το περασμένο Σάββατο, στην οδό Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκης, ανέλαβαν οι «αναρχικοί/ αναρχικές», με ανακοίνωσή τους σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.



Εισαγγελική παρέμβαση για την επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ

Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την επίθεση με μολότοφ εναντίον κλούβας που μετέφερε διμοιρία των ΜΑΤ, κοντά στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη, παρήγγειλε ο προϊστάμενος της τοπικής Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Λάμπρος Τσόγκας.



Τα μηνύματα στην κλούβα των ΜΑΤ έξω από το Ειρηνοδικείο

Με συνθήματα γέμισαν οι διαδηλωτές την κλούβα των ΜΑΤ που είχε αποκλείσει την είσοδο στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, στην οδό Λουκάρεως, και εμπόδιζε την είσοδό τους στο κτίριο.

Μάλιστα, ορισμένοι χάραξαν πάνω στην κλούβα το μήνυμα «Γενίτσαροι προδότες», ενώ άλλα χαρτιά γεμάτα συνθήματα κολλήθηκαν πάνω στο όχημα.